ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (3+1) προβλήματα για τον Κάμπος στο ματς με τον Κισσαμικό

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: (3+1) προβλήματα για τον Κάμπος στο ματς με τον Κισσαμικό

Λόγω των εκτός έδρας ματς, αλλά και της αναβολής του αγώνα με τον Εργοτέλη, τα «λιοντάρια» είχαν να αγωνιστούν μπροστά στους οπαδούς τους στο «σπίτι» τους από την ήττα από την ΑΕΛ στις 9 Ιανουαρίου.

Ο Πάουλο Κάμπος ετοιμάζει τα πρώτα… επίσημα πλάνα του και φαίνεται ότι στην αναμέτρηση με τον Κισσαμικό (Κυριακή 14/2, 15.00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών) θα κάνει αλλαγές, έπειτα από όσα δοκίμασε στη φιλική αναμέτρηση με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου.

Τα προβλήματα δεν λείπουν, καθώς οι Αγγελούδης, Παπαστεργίου και Κουκόλης είναι τραυματίες, ενώ για καιρό λείπει και ο Ντα Κόστα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους:

Ανδρούτσο Μελκα Ιωαννίδη Βοσκόπουλο Παπατζίκο Καψάλη Σιάκκα Στεργιανό Αγγελίδη Κιόσσε Ρούτση Ολίσε Ανδρέου Τσιμικα Μπαρέττα Μπέριαν Δωματά Γιάντση Τριανταφυλλάκο και Φουρτάδο.

Η αποστολή του Κισσαμικού

Το πρωί της Παρασκευής (12/2) ο Κισσαμικός έκανε την τελευταία του προπόνηση πριν την αναχώρηση για τις Σέρρες και το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό.

Μετά το τέλος της προπόνησης γνωστοποιήθηκε η αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 18 ποδοσφαιριστές.

Αναλυτικά ο Σπύρος Μπαξεβάνος υπολογίζει στους: Λαζαρίδη, Αγριμάκη, Τσερκέζο, Τσουβαλτσίδη, Κουρτεσιώτη, Γιαννίτση, Σταθάκη, Τζημογιάννη, Πότσι, Ενγκουέμ, Σελινιωτάκη, Λώττα, Μάνιας, Βαττή, Τσικουδάκη, Μάντζη, Σαπαλίδη, Ποσίνκοβιτς.

Ο Κισσαμικός θα επιδιώξει το βαθμολογικό κέρδος, ποντάροντας στο χαρακτήρα που τον συνοδεύει ειδικότερα στα εκτός έδρας παιχνίδια.