Πανσερραϊκός CHE GUEVARA CLUB: Ευχαριστήρια ανακοίνωση για την μουσική εκδήλωση με … αιχμές προς αθλητικογράφους

πανσερραϊκαρα-2013-07-29_205438Την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013 πραγματοποιήθηκε η μουσική εκδήλωση του Πανσερραϊκός CHE GUEVARA CLUB στην κοιλάδα. Η εκδήλωση στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία όσον αφορά τη συμμετοχή του κόσμου αλλά και από πλευράς καλλιτεχνών.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλους τους μουσικούς συντελεστές αυτής της βραδιάς που ανιδιοτελώς μας ταξίδεψαν σε όμορφα μονοπάτια και απέδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους για την ομάδα της πόλης και του νομού μας, τον Πανσερραϊκό μας. Παραθέτουμε τα ονόματά τους με σειρά εμφάνισης.
AMS – SEVAS – AΛΑΝΙ – ΜΚΑ – Γ. Καμπαταΐδης – Χ. Μπόικος – Ζ. Παραπάνης
Θ. Μπιτζίδης – Δ. Γεωργίου – Μ. Γεωργιτζίκης
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα όλον τον κόσμο που ήρθε και στήριξε αυτήν την προσπάθειά μας αποδεικνύοντας ότι παρά τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που περνάμε όλοι μας, η ιδέα Πανσερραϊκός και οι αρχές και αξίες που περνάει το CHE GUEVARA CLUB, είναι ριζωμένες στις καρδιές πολλών από εμάς και αυτό μας δίνει ελπίδα και κουράγιο για τη συνέχεια.
Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα του πόλο που μας τίμησε με την παρουσία της και καταχειροκροτήθηκε απ’ όλους για την παλικαρίσια άνοδό της στην Α2. Επίσης να ευχαριστήσουμε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους από τις ομάδες Χόκεϊ και Μπάσκετ αλλά και τους εκπροσώπους των ποδοσφαιρικών ακαδημιών του Πανσερραϊκού.
Ιδιαίτερα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους δημοσιογράφους του αθλητικού ρεπορτάζ για την παντελή τους απουσία από την εκδήλωση (έστω και απλής αναφοράς της στους τηλεοπτικούς σταθμούς που εργάζονται) προτιμώντας άλλες αθλητικές δραστηριότητες εκείνη την ημέρα σε παρακείμενα αθλητικά κέντρα όπως του Χρυσού. Τους υποσχόμαστε πως ανάλογα θα πράξουμε και εμείς το επόμενο διάστημα.
Τέλος, θα θέλαμε πραγματικά να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους και τις επιχειρήσεις που μας στήριξαν έμπρακτα σε αυτή την προσπάθεια, και είναι:
ParisNiko – Αρτοποιία Βλαχόπουλος – Κομμώσεις Billys – Ψητοπωλείο Καλύτερος
Ουζερί Νέο Κρόνιο – Ψητοπωλείο Μιχαήλ – Κομμώσεις Vasilis
Ταβέρνα Το καπηλειό του Κωστή – Γυμναστήριο BodyStyle
Αρτοζαχαροπλαστείο Κασάμπαλης – Καφέ Μπαρ Μπρίκι – Μπουγάτσα Σερραίος
Café Central – Απορρυπαντικά Καρύπογλου – Σουβλάκια Ο Ψάλτης – Καφέ Αίγλη
Toasty – Καφέ Αμάν – Kea Energy – Ουζομεζεδοπωλείο Έλα να δείς
Ψητοπωλείο ΓύροΓύροΌλοι – Ψητοπωλείο Το Μαγκαλάκι του Μάγκα Λάκη
ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ
CHE GUEVARA CLUB