Πανσερραϊκός Che Guevara Club: Μαγκάλι προς τιμή των παικτών και διοίκησης (φώτος)

Πανσερραϊκός Che Guevara Club: Μαγκάλι προς τιμή των παικτών και διοίκησης (φώτος)

Guevara_club-μαγκάλι-Πανσερραϊκος-22-3-2015-006Ο σύνδεσμος φιλάθλων Πανσερραϊκος CHE GUEVARA CLUB, μετά τη νίκη της ομάδας με τον Άρη Ακροποτάμου, οργάνωσε μαγκάλι προς τιμή των παικτών της ομάδας το μεσημέρι της Κυριακής 22/3. Διοικούντες, τεχνικό τιμ και παίκτες της ομάδας γευμάτισαν το μεσημέρι στα γραφεία του συνδέσμου φιλάθλων στην οδό Μεραρχίας (απέναντι από την Πυροσβεστική).
Η πρωτοβουλία της κίνησης ήταν για να αναδείξει το ενωτικό κλίμα που υπάρχει μεταξύ των φιλάθλων και των παικτών της ομάδας, και να αυξήσει τη συσπείρωση ενόψει της παιχνιδιών που απομένουν μεχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Ο πρόεδρος του συνδέσμου Γιάννης Καδής στο καλωσόρισμα των παικτών ζήτησε εκ μέρους των φιλάθλων να τα δώσουν όλα στον αγωνιστικό χώρο για την άνοδο της ομάδας στη Football League.

Από την άλλη ο έφορος της ομάδας (και ένας από τους στηλοβάτες της ομάδας) Παναγιώτης Χαλκίδης διαβεβαίωσε ότι: «Πιο έμπειροι από πέρυσι, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε και θέλουμε η ομάδα να ανέβει κατηγορία».
Τα μέλη του club και οι φίλοι της ομάδας που βρέθηκαν στο μαγκάλι, ενθουσιασμένοι από την πορεία της ομάδας γέμισαν με φιλοφρονήσεις του παίκτες για τη μέχρι τώρα απόδοσή τους, ενώ δεν έλειψαν φυσικά τα συνθήματα για τα «λιοντάρια» και τον Πανσερραϊκό. Δείτε χαρακτηριστικές φωτογραφίες από το μαγκάλι από τον ιστοτόπο του συνδέσμου panserraikara.gr.