Πανσερραϊκός κόντρα στον Κιλκισιακό, χωρίς την πολυτέλεια της απώλειας βαθμών !

ο Πανσερραϊκός πάει πλήρης στο αυριανό κρίσιμο ματς με τους Κιλκισιώτες.
ο Πανσερραϊκός πάει πλήρης στο αυριανό κρίσιμο ματς με τους Κιλκισιώτες.

Η αντίστροφη μέτρηση στον Πανσερραϊκό για τον «αγώνα της χρονιάς» την  άλλη Κυριακή στον Εύοσμο, έχει ήδη αρχίσει να μετράει. Βέβαια τα λιοντάρια ούτε θέλουν να σκέπτονται ότι θα έχουν απώλειες μία αγωνιστική πριν τη σέντρα του ντέρμπι, υποδεχόμενα τον Κιλκισιακό την Κυριακή (9/2) στις 15.00 στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.  

Ο προπονητής των «λιονταριών» Ανδρέας Παντζιαράς μπορεί να υπολογίζει στον Μπόζινταρ Τάντιτς, ο οποίος προπονήθηκε χθες και τέθηκε κανονικά στη διάθεση του προπονητή του. Επίσης, επιστρέφουν οι Κωνσταντινίδης και Κασμερίδης, οπότε ουσιαστικά ο Πανσερραϊκός πάει πλήρης στο αυριανό κρίσιμο ματς με τους Κιλκισιώτες. 

Ο Ευάγγελος Γρατσάνης της ΕΠΣ Τρικάλων ορίσθηκε να διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ κόντρα στον Κιλκισιακό. Βοηθοί του θα είναι ο Ευθύμης Κουρεντάς και ο Θεόδωρος Νταλούκας επίσης της ΕΠΣ Τρικάλων. Τέλος παρατηρητής της αναμέτρησης θα είναι ο Αργύρης Μαβίνης της ΕΠΣ Πιερίας

Ο Αγροτικός Αστέρας φαίνεται πως για αύριο έχει πιο εύκολη αποστολή, αφού αντιμετωπίζει τον ουραγό ΠΑΟ Κοσμίου εκτός έδρας, με τον Παναγιώτη Διλμπέρη να κρατάει σε εγρήγορση τους παίκτες του, εφιστώντας τους την προσοχή, για να μην υποτιμήσουν τον αντίπαλο. 
Στη χθεσινή προπόνηση συμμετείχε ο Γιώργος Λαζαρίδης, οπότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή και λογικά θα παίξει στο παιχνίδι. Απών θα είναι μόνο ο τιμωρημένος Κώστας Γεωργιάδης, που θα επανέλθει κανονικά στο ντέρμπι με τον Πανσερραϊκό.