Πανσερραϊκός: Νέα ήττα με την ομάδα υπο διάλυση

Πανσερραϊκός: Νέα ήττα με την ομάδα υπο διάλυση

Ο Απόστολος Χαραλαμπίδης χαρακτήρισε φλύαρη την ομάδα του μετά την ήττα από την Αναγέννηση Καρδίτσας (1-0).

Σε ένα ακόμη παιχνίδι, ο έχασε, το απόγευμα της Κυριακής 22/4, από μια ομάδα (την Αναγέννηση Καρδίτσας) που αντιμετωπίζει τα ίδια προβλήματα ενώ την ίδια ώρα όσοι κινδυνεύουν (Εργοτέλης, Παναιγιάλειος και Αιγινιακός) κατακτούσαν τρίποντα.

Με την ομάδα να είναι υπο διάλυση καθώς έγινε έρανος από τον ερασιτέχνη και τους παλαίμαχους για να μαζευτούν χρήματα, ώστε η ομάδα να ταξιδέψει και να αγωνιστεί στην Καρδίτσα, οι παίκτες δεν έβγαλαν κάποιο πάθος στο γήπεδο και με την άμυνα να δέχεται εύκολα γκολ, ήρθε η νέα ήττα.

Την Τετάρτη υπάρχει νέος αγώνας με τον Αιγινιακό στις Σέρρες και για μια ακόμη φορά θα πρέπει να συγκεντρωθουν χρήματα για να πληρωθούν οι διαιτητές, ενώ το θέμα που τίθεται πλέον είναι η «αξιοπρεπής» πτώση της ομάδας χωρίς εγκατάλλειψη του Πρωταθλήματος.

Οι φίλοι της ομάδας μέλη του Che Guevara Club εξακολουθούν να βρίσκονται κοντά στην ομάδα, και ταξίδεψαν μέχρι την Καρδίτσα για να ενισχύσουν την προσπάθεια της ομάδας

Στη συνέντευξη τύπου ο προπονητής της ομάδας Απόστολος Χαραλαμπίδης δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι με δύο ομάδες που αντιμετωπίζουν προβλήματα. Ταυτόχρονα και οι δύο ήθελαν να πάρουν τη νίκη. Το ματς δεν ήταν ποιοτικό, γιατί το γήπεδο δεν βοήθησε να στο να παιχτεί καλό ποδόσφαιρο. Ήταν επόμενο ότι ο αγώνας θα πήγαινε στη μονομαχία, στη δύναμη. Δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα, είχαμε κάποιες προϋποθέσεις για γκολ, αλλά δεν το καταφέραμε. Σε μια ανύποπτη φάση, σε μια κόντρα επίθεση, εκεί που δεν το περιμέναμε, δεχτήκαμε ένα γκολ.

Από εκείνο το σημείο και μετά κυριαρχήσαμε, χάσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν πήραμε τίποτα. Για ένα ακόμα παιχνίδι ήμασταν πολύ φλύαροι μπροστά. Ανικανότητα να το πω; Είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε, αλλά και να πάρουμε το παιχνίδι, αλλά όταν η μπάλα δεν μπαίνει στα δίχτυα… Τα πράγματα έχουν δυσκολέψει πολύ, πρέπει να σκεφτούμε, δεν ξέρω τι θα γίνει. Καλή συνέχεια στην Καρδίτσα. Θα δείξει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα».