Πανσερραϊκός: Παρελθόν ο Κάμπος λόγω… βίζας!

Ο Πανσερραϊκός ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με τον Πάουλο Κάμπος λόγω του ότι λήγει η βίζα και του και έτσι πρέπει να αναχωρήσει από την Ελλάδα

Πανσερραϊκός:  Παρελθόν ο Κάμπος λόγω… βίζας!

Ένα…  γραφειοκρατικό πρόβλημα (σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΠΑΕ) και όχι αγωνιστικό οδηγεί τον Πανσερραϊκό στο να λύσει τη συνεργασία του με τον προπονητή Πάουλο Κάμπος. Τα «λιοντάρια» ενημέρωσαν ότι λήγει η βίζα του Βραζιλιάνου με αποτέλεσμα να πρέπει να φύγει από την χώρα.

Είναι ο… τέταρτος προπονητής που φεύγει από την ομάδα, μέσα στην ίδια αγωνιστική περίοδο (προηγήθηκαν Βασιλακάκης, Κατσαβάκης, Δημητρίου)  και τώρα πάει για… πέμπτο προπονητή στην ίδια σεζόν!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Πανσερραϊκός 1964 ανακοινώνει σε συμφωνία με τον Πάουλο Κάμπος, ότι λόγω τεχνικών διαδικασιών και χρονοβόρων δυσκολιών που αφορούν την βίζα παραμονής του στην Ελλάδα, ο Πάουλο Κάμπος πρέπει να αναχωρήσει από την χώρα μας, καθόσον δεν είναι δυνατή η παράταση παραμονής του.

Η ΠΑΕ τον ευχαριστεί θερμά για την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται ό,τι καλύτερο στην ζωή του και στην καριέρα του».