Πανσερραϊκός: Πήρε άδεια συμμετοχής στη football league σε δεύτερο βαθμό

Πανσερραϊκός: Πήρε άδεια συμμετοχής στη football league σε δεύτερο βαθμό

Στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία γνωστοποιεί, ότι ο Πανσερραϊκός εξασφάλισε την αδειοδότηση σε δεύτερο βαθμό, προέβη το μεσημέρι της Τρίτης (19/7) το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ.

Η επιτροπή των «λιονταριών» η οποία αποτελούταν από τους Παναγιώτη Γιαννόπουλο, αλλά και τους νομικούς Μηνά Λυσάνδρου και Ασπασία Σουλούκου, ενημερώθηκε ότι πέρασε με επιτυχία την εν λόγω διαδικασία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Το Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την σημερινή συνεδρίασή του έλαβε τις εξής αποφάσεις.

Δέχεται την έφεση της «ΜΟΥΣΙΚΟΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ΠΑΕ» κατά πλειοψηφία. Εξαφανίζει την υπ’ αριθμ. 29/ 06-07-2016 απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης. Κρίνει την υπόθεση. Χορηγεί στην εκκαλούσα άδεια συμμετοχής της στις εγχώριες διοργανώσεις της Β΄ εθνικής κατηγορίας (Football League) για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017».

Παράλληλα, άδεια για το πρωτάθλημα της Football League εξασφάλισε και ο Κισσαμικός, σε αντίθεση με τους Αχαρναϊκό και Παναιγιάλειο που οι εφέσεις τους απορρίφθηκαν.

Η απόφαση αδειοδότησης δίνει το δικαίωμα στην ομάδα να πραγματοποιήσει μεταγραφές από άλλες ομάδες (Οι μη αδειοδοτούμενες ομάδες, λαμβάνουν μέρος στο πρωτάθλημα, με τη συμμετοχή παικτών από τα φυτώριά τους ή από παίκτες ελεύθερους συμβολαίου)