Πανσερραϊκός ποδηλασία : Μετάλλιο και διακρίσεις για τα λιοντάρια

Πανσερραϊκός ποδηλασία : Μετάλλιο και διακρίσεις για τα λιοντάρια

Ένα αργυρό, μία 6η θέση και μία 9η ο απολογισμός για την ποδηλασία του Πανσερραϊκού στο διασυλλογικό αγώνα road που διοργάνωσε ο Μαχητής Σερρών την Κυριακή 30/04 στην πίστα καρτ της πόλης μας.

Οι διακρίσεις και οι δυσκολίες

Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο για τον Γιώργο Τρέντο στην κατηγορία μίνι μικρά, 6η θέση για τον Ηλία Βλάχο και 9η θέση για τον Ιωάννη Τούτκα σε έναν αγώνα όπου το κύριο χαρακτηριστικό ήταν η βροχή και οι πτώσεις αθλητών.

Δεύτερη θέση και αργυρό μετάλλιο για τον Γιώργο Τρέντο στην κατηγορία μίνι μικρά

Παρά τις δύσκολες πραγματικά συνθήκες οι αθλητές του Πανσερραϊκού κατάφεραν να πιάσουν πολύ καλές επιδόσεις με αποκορύφωμα τη δεύτερη θέση του Γιώργου Τρέντου παρά την πτώση που είχε, αφήνοντας αρκετά πίσω τους υπόλοιπους αθλητές.

Ο Ηλίας Βλάχος κατέκτησε την 6η θέση στην κατηγορία μίνι μικρά κάνοντας μία εντυπωσιακή εμφάνιση και δίνοντας πολλές ελπίδες για πιο υψηλές διακρίσεις στο άμεσο μέλλον. Ο μεγαλύτερος της ομάδα ο Ιωάννης Τούτκας 9ος στους παμπαίδες κατάφερε να κρατηθεί στην πρώτη δεκάδα, σε μία κατηγορία όπου ο επαγγελματισμός των συναθλητών του είναι πολύ έντονος.

Στην κατηγορία open Πρώτη-Δευτέρα δημοτικού συμμετείχε ο Δημήτρης Δουβίτσας , αθλητής της Ακαδημίας μας παίρνοντας με μεγάλη χαρά το πρώτο βάπτισμα σε αγώνες κατακτώντας την 8η θέση .

Διοίκηση, προπονητές και γονείς μείνανε απόλυτα ευχαριστημένοι από τη συνολική εικόνα της ομάδας ενώ ταυτόχρονα καταγράφεται και η σταθερή ανοδική πορεία που έχουν οι αθλητές αγώνα με αγώνα.

Συγχαρητήρια σε όλα τα λιοντάρια του Πανσερραϊκού που δείξανε ότι είναι παντός καιρού και ότι με μεθοδικότητα, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά μπορούν να φτάσουν πολύ ψηλά