Πανσερραϊκός προς ΕΠΟ-ΚΕΔ: «Κύριοι… κάτι μυρίζει άσχημα», για την διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας

Πανσερραϊκός προς ΕΠΟ-ΚΕΔ: «Κύριοι… κάτι μυρίζει άσχημα», για την διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια της ομάδας

Πανσερραϊκός στον Ακροπόταμο-2014“Πυρ και μανία” στον Πανσερραϊκό για τη διαιτησία στα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με Καμπανιακό και Άρη Ακροποτάμου, ενώ σε ανακοίνωσή που εξέδωσε αφήνει αιχμές για την ΕΠΟ και την ΚΕΔ, ότι προσπαθουν να επιβάλλουν απο τωρα τον πρωταθλητή του ομίλου (“φωτογραφίζοντας” σαφώς την ομάδα του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης).

Συγκεκριμένα, η εξαμελής διοίκηση των «λιονταριών» κάνει λόγο για  «άνισο από πλευράς ανταγωνισμού πρωτάθλημα», ενώ καλεί την αρμόδια αρχή να πάρει μέτρα για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«ΠΡΟΣ:  α) ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ
β) ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ
Αξιότιμοι κύριοι εκπρόσωποι του Ελληνικού ποδοσφαίρου, συμμετέχουμε σε ένα πρωτάθλημα που από την αρχή δηλώσαμε ότι επιφυλασσόμαστε για κάθε έννομο συμφέρον, όταν το καλοκαίρι χωρίς καμία δικαιολογία και παράνομα έγιναν όλα εκείνα τα γνωστά με τους καταρτισμούς ομίλων. (Αναβολή κλήρωσης, εκπρόθεσμη συμμετοχή ομάδων, μη τήρηση γεωγραφικών κριτηρίων, κλπ).
Διαπιστώνουμε ήδη από την 8η αγωνιστική ότι κάποιοι οι οποίοι κόπτονται σαν σωτήρες του ποδοσφαίρου μας προσπαθούν με κάθε τρόπο να επιβάλλουν από τώρα τον πρωταθλητή του ομίλου.
Παρατηρούμε έκπληκτοι ένα άνισο από πλευράς ανταγωνισμού πρωτάθλημα  όταν ο βασικός μας «αντίπαλος» αγωνίζεται μόνιμα τα εκτός έδρας παιχνίδια του σε ουδέτερα γήπεδα και όταν δυσκολεύεται να σκοράρει καταργείται ακόμη και ο κανονισμός του offside.
Σε αντίθεση με την ομάδα και με αποκορύφωμα τα δύο τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια με ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟ και ΑΡΗ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ δεν μας δόθηκαν δύο καταφανέστατα πέναλτι, (ορισμός του πέναλτι), τα οποία μας στέρησαν πολύτιμους βαθμούς και ανάγκασαν για γέλια ολόκληρη την ΕΛΛΑΔΑ (βλ. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ τις δηλώσεις του κ. Περικλή Βασιλάκη στον σχολιασμό των αμφισβητούμενων φάσεων). Σας αποστέλλουμε και το ανάλογο DVD.
Φτάνει πια ως εδώ……..
Κύριοι… κάτι μυρίζει άσχημα, έχουμε και εμείς δύναμη, δεν θα ανεχθούμε άλλους εξευτελισμούς, μην παίζετε με την ιστορία του ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΥ, πάρτε τα μέτρα που χρειάζονται και σεβαστείτε επιτέλους αυτούς που με πολύ κόπο, αίμα και προσωπικές θυσίες υπηρετούν έντιμα το Ελληνικό ποδόσφαιρο.
Το Δ.Σ. του ποδοσφαιρικού τμήματος
Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ
ΧΑΛΚΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΑΜΗΛΑΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
ΚΟΥΡΤΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΙΛΑΝΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΒΛΑΧΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ
ΚΟΡΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ»