Πανσερραϊκός: Τελική Φάση Water Polo – Στον Όμιλο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

Πανσερραϊκός: Τελική Φάση Water Polo – Στον Όμιλο με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό

ους αντιπάλους στην τελική φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης μίνι παίδων έμαθαν οι ομάδες που είχαν εξασφαλίσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του περασμένου Σαββατοκύριακου.

Αναλυτικά οι όμιλοι:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ:

  • ΝΟ Χανίων, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΠΑΟΚ, Παλαιό Φάληρο, Νίκη Βόλου

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

  • Πανσερραϊκός, ΝΕ Λάρισας, Νηρέας Χαλανδρίου, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός

Στον Α’ Όμιλο αναμένεται να γίνουν μεγάλες μάχες, με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να μοιάζει ως το φαβορί για την 1η θέση, ενώ για τη δεύτερη προνομιούχο που οδηγεί στα ημιτελικά αναμένεται να παλέψουν ο ΝΟ Χανίων με τον ΠΑΟΚ. Παλαιό Φάληρο και Νίκη Βόλου ήδη είναι επιτυχημένες με τη συμμετοχή τους στην τελική φάση, αλλά όποιος τις υποτιμήσει πιθανότατα θα χάσει σημαντικότατους βαθμούς.

Στον Β’ Όμιλο ο Παναθηναϊκός και ο Ολυμπιακός μοιάζουν ως φαβορί ακόμη και για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ με τα όσα έχουν δείξει οι ομάδες μέχρι τώρα ο Νηρέας Χαλανδρίου θα προσπαθήσει για την έκπληξη, όπως και η ΝΕ Λάρισας (χωρίς να υπάρχει εικόνα έχουν ακουστεί πολύ καλά λόγια για την ομάδα της ΝΕΛ). Τέλος, ο Πανσερραϊκός θα βρεθεί στην τελική φάση του συγκεκριμένου πρωταθλήματος και μόνο η παρουσία του εκεί είναι πολύ μεγάλη επιτυχία!

Τελική φάση & νέοι κανονισμοί

Στην τελική φάση θα εφαρμοστούν και κάποιοι καινούργιοι κανονισμοί (αποβολή 15», όλοι οι παίκτες θα πρέπει να έχουν λάβει μέρος για τουλάχιστον ένα επτάλεπτο μέχρι την λήξη του ημιχρόνου κτλ) και αξίζει να δούμε πως θα εφαρμοστούν και τι δυσκολίες θα αντιμετωπίσει η εφαρμογή τους.