Παπλώματα και παπλωματοθήκες σε προσφορά – Ανανεώστε το υπνοδωμάτιο τώρα!

Το ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ μετά από την εμπειρία χρόνων στα λευκά είδη σας παραθέτει μερικές χρήσιμες συμβουλές για τα παπλώματα και τον τρόπο που μπορείτε να τα διαλέξετε, προτείνοντάς σας μερικά προϊόντα από τις ολοκαίνουργιες συλλογές.

Υλικά που χρησιμοποιούνται στα παπλώματα

Το υλικό που υπάρχει στο εσωτερικό των παπλωμάτων μπορεί να είναι το πούπουλο ή κάποιος συνδυασμός του, ακόμα και φτερά ή συνθετικά υλικά. Αυτό που κάνει το πάπλωμα να είναι ζεστό είναι η δυνατότητα που έχει να κρατάει μακριά τον αέρα, διώχνοντας το κρύο μακριά από το σώμα. Από τη στιγμή λοιπόν που το σώμα έρθει σε επαφή με το πάπλωμα ζεσταίνεται. Ανάλογα με την ποιότητα του υλικού που αποτελεί την γέμιση του παπλώματος η θερμοκρασία αυξομειώνεται.

Τα πιο ζεστά παπλώματα στο ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ

Για να είστε στα πούπουλα

Το πουπουλένιο πάπλωμα είναι ένα ελαφρύ και φυσικό προϊόν που μπορεί να ζεστάνει το σώμα, χωρίς να είναι βαρύ και να σας πλακώνει. Με υλικό το καθαρό πούπουλο χήνας, με μίξη από φτερά γίνεται το καλύτερο μέρος για να κοιμάστε. Βρείτε εδώ πουπουλένιο πάπλωμα με 95% πούπουλο λευκής χήνας από την ΚΕΝΤΙΑ.

Από αγνό μαλλί

Το μαλλί απορροφάει την υγρασία του σώματος και προσφέρει έναν ποιοτικό ύπνο. Η ιδιότητα αυτή του μαλλιού είναι και ο λόγος που αυτός που έχει μάλλινο πάπλωμα απολαμβάνει έναν ευχάριστο και ξεκούραστο ύπνο. Προλάβετε σε super τιμή, το μάλλινο πάπλωμα της Sb Concept εδώ.

Παπλωματοθήκες σε υπέροχα σχέδια

Αφού έχετε διαλέξει το κατάλληλο για εσάς πάπλωμα, ήρθε η ώρα να βρείτε και την παπλωματοθήκη που μπορεί να καλύψει τις ανάγκες σας, ανάλογα με τη διάσταση και το σχέδιο του παπλώματος.

Στην μεγάλη ποικιλία του ΚΑΤΟΙΚΕΙΝ θα βρείτε κορυφαία λευκά είδη, σε χαμηλές τιμές και πολλά προνόμια για τις online αγορές σας. Δυνατότητα δωρεάν μεταφορικών, άτοκων δόσεων και προσφορές σε πολλά επώνυμα είδη.