ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΜΙΜΗΣΗΣ: Απέτυχε (για λίγο) ως υποψήφιος Δήμαρχος, πέτυχε όμως την εισαγωγή του στα ΑΕΙ!!!

Μπάλτσιος Βύρων-Εμμ-ΠαπάςΜπορεί να απέτυχε να εκλεγεί Δήμαρχος για μόλις 99 ψήφους, κατόρθωσε όμως λίγες ημέρες μετά, δίνοντας Πανελλαδικές Εξετάσεις, να πετύχει την είσοδό του στην σχολή των Πολιτικών Επιστημών στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για τον Βύρωνα Μπάλτσιο που διανύει την έκτη δεκαετία της ζωής είναι πατέρας δύο παιδιών, 31 και 30 ετών, και στις πρόσφατες εκλογές ήταν υποψήφιος δήμαρχος Εμμανουήλ Παπά. Υπάλληλος στο δημόσιο ΚΤΕΟ, μαθητής του Εσπερινού Λυκείου Σερρών που με την παρότρυνση των καθηγητών του έδωσε πανελλήνιες εξετάσεις και το αποτέλεσμα ήταν η είσοδος στο ΑΕΙ.

Όπως εξηγεί ο ίδιος μέσα από τη σελίδα του στο facebook
«Μετά από παρότρυνση των καθηγητών μου έδωσα εξετάσεις στις πανελλήνιες 2014, σε αντίξοες η αλήθεια είναι για μένα συνθήκες, αφού η πρώτη μέρα των εξετάσεων ήταν τρεις μέρες μετά τις δημοτικές εκλογές, στις οποίες ήμουν υποψήφιος Δήμαρχος στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά και έχασα για 99 ψήφους. Τελικά, πέρασα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης στο Τμήμα Πολιτικών Επιστημών.
Όπως είναι φυσικό νιώθω μεγάλη ικανοποίηση που πραγματοποιώ ένα όνειρο, έστω και σ΄ αυτήν την ηλικία., αφού τότε που πέρασα στη σχολή ΣΕΛΕΤΕ, το 1974, δε μου δόθηκε η δυνατότητα καν της εγγραφής λόγω της έκτακτης στρατολόγησής μου στον Ελληνικό στρατό».
 
Είναι άξιος συγχαρητηρίων!!!