Παραιτήσεις στη ΠΑΕ Πανσερραϊκός μετά την … ισοπαλία με τον Πανελευσινιακό.

Παραιτήσεις στη ΠΑΕ Πανσερραϊκός μετά την … ισοπαλία με τον Πανελευσινιακό.

Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα το μέλος της διοίκησης Δημήτρης Καμήλαλης υπέβαλε την παραίτηση του αφήνοντας αιχμές για το χώρο του ποδοσφαίρου. Ακολούθησε η παραίτηση του Προέδρου Παναγιώτη Χαλκίδη με επιστολή του στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ.

Αιχμές από Δημήτρη Καμήλαλη

Το χορό των παραιτήσεων άνοιξε το μέλος της Διοίκησης Δημήτρης Καμήλαλης με δήλωση του στο τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Δίκτυο:

«Σήμερα είμαι φοβερά απογοητευμένος και δηλώνω δημόσια ότι δεν θέλω να ξανασχοληθώ με τον Πανσερραϊκό και γενικά με το ποδόσφαιρο. Κάποια πράγματα που έγιναν σήμερα στο γήπεδο δεν μου άρεσαν, αλλά δεν θέλω να προβώ σε άλλες δηλώσεις γιατί είμαι εν βρασμώ ψυχής.  Δηλώνω την παραίτησή μου από το ποδόσφαιρο και τον Πανσερραϊκό. Είχα υποβάλλει παραίτηση πριν από ένα μήνα η οποία όμως δεν είχε γίνει  δεκτή, αλλά σήμερα έχω πάρει την απόφασή μου και δεν θέλω ποτέ να ξαναεμπλακώ. To ποδόσφαιρο δείχνει πως δεν είναι άθλημα για καθαρούς ανθρώπους. Δεν αξίζει ένας σοβαρός επιχειρηματίας να ασχοληθεί και να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο».

Πανσερραϊκος-Πανελευσινιακος-3-4-16-επεισοδια-Δημοπουλος-DSCN4434Η επιστολή του Παναγιώτη Χαλκίδη είναι:

«Με λύπη μου θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι ο κύκλος μου στον Πανσερραϊκό έκλεισε, όλα στην ζωή έχουν μια αρχη και ένα τέλος. Σήμερα μετά από ώριμη σκέψη και και για λόγους ευθιξίας παραιτούμαι από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964. Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοίκησης και προσωπικά τους κ. Κουρτίδη Γιώργο, Ανδρέου Λευτέρη, Κοράκη Χρήστο, Νίκο Ιλλανίδη, Δημήτρη Καμηλαλη, Σωτηρη Βλάχο, Νικο Ματζορη, Πασχάλη Τρέντζιο, Σάββα Τερζόπουλο και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ.Χατζημιχαϊλιδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια για την τιμή που μου κάνανε να με εκλέξουν Πρόεδρο αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας και τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα τους τόσο ηθικά όσο και οικονομικά μέχρι το τέλος της περιόδου. Κατόπιν να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές, τους τεχνικούς της ομάδας, και πάνω απ όλα όλους τους «αγνούς» φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν σε αυτά τα δύσκολα και όμορφα χρόνια.