Παραίτηση Σωτήρη Κοτσαμπά από την προεδρία της ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών

Παραίτηση Σωτήρη Κοτσαμπά από την προεδρία της ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών

Την παραίτηση του από την προεδρία της ΟΕΒΕΣ Ν. Σερρών υπέβαλλε ο Σωτήρης Κοτσαμπάς, λόγω «αυξημένου συνδικαλιστικού έργου». Νέος πρόεδρος της ΟΕΒΕΣ αναλαμβάνει ο Χρήστος Μαυρομιχαλης.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

Κύριοι Συνάδελφοι,
Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Β.Ε.Σ.  Ν. Σερρών

Μέτα από ώριμη σκέψη έρχομαι σήμερα ενώπιων σας να υποβάλλω προς το Σώμα του Διοικητικού μας Συμβουλίου την παραίτηση μου από το αξίωμα του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας  και παρακαλώ να την κάνετε δεκτή.

Λόγοι ανώτεροι της θελήσεως μου με υποχρεώνουν στην απόφαση μου αυτή καθότι έχω επωμιστεί ιδιαίτερα αυξημένο συνδικαλιστικό έργο. Όπως γνωρίζεται συμμετέχω στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εστίασης (Π.Ο.Ε.Σ.Ε.) και έχω ορισθεί υπεύθυνος για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας. Επιπλέον συμμετέχω και από την θέση του Συμβούλου στο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Σερρών.

Αγαπητοί  κύριοι  Σύμβουλοι,
Οι συνάδελφοι Αντιπρόσωποι των Σωματείων της Ομοσπονδίας μας τον Οκτώβριο 2013 και τον Ιούλιο 2016 τίμησαν δυο φορές την Νέα Ομοσπονδιακή Πορεία την παράταξη που μαζί  ιδρύσαμε στα τέλη του Αυγούστου του 2013 προκειμένου να βγάλουμε την Ο.Ε.Β.Ε.Σ.Σ. από το λήθαργο την εσωστρέφεια και την απραγία που την χαρακτήριζαν, ώστε να έρθουμε πιο κοντά στα κοινά προβλήματα που απασχολούν όλους τους συναδέλφους, αλλά και στα κλαδικά, ιεραρχώντας  ενέργειες και δράσεις που ωφέλησαν τους Επαγγελματίες Βιοτέχνες και Εμπόρους της Π.Ε. Σερρών.  
Επιθυμία μου είναι από την θέση του μέλους του Δ.Σ. να συνδράμω με όλες μου τις δυνάμεις τόσο για το υπόλοιπο χρονικό διάστημα που απομένει έως την συμπλήρωση αυτής της τριετίας, όσο και να συμμετέχω εκ νέου στις επερχόμενες εκλογές της Ομοσπονδίας μας που θα γίνουν έως την 12η Ιουλίου 2019 και εφόσον εκλεγώ να συνεχίσω να προσφέρω, όπως μέχρι τώρα κάνω, ως απλό μέλος στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα προκύψει.
Τέλος, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω τον καθένα από εσάς ξεχωριστά για την έμπρακτη και ουσιαστική  συμμετοχή σας σε αυτό το Δ.Σ. όπως επίσης και τους συναδέλφους, Κωνσταντίνο Γαλάνη, Ανδρέα ΜπαρακλήΔημήτρη  ΠαντόφλαντζηΑναστάσιο ΚανακάρηΚωνσταντίνο Κουτούση, που συμμετείχαν στο προηγούμενο Δ.Σ. της περιόδου 2013-2016.

Είμαι βαθιά πεπεισμένος ότι την παράταξη που ιδρύσαμε και που συνεχώς αυξάνετε από τους φίλους – συναδέλφους που ενδιαφέρονται όχι απλά να είναι κοντά μας αλλά να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό για το κοινό όφελος τον ΕΒΕ θέτοντας την υποψηφιότητα τους στις επερχόμενες εκλογές, θα συνεχίσουμε όλοι μας να την τιμούμαι, να την σεβόμαστε και να αποτελεί με το ωφέλιμο συνδικαλιστικό παρελθόν που έχει, οδηγό για το παρόν και το μέλλον της Ομοσπονδίας Επαγγελματικών Βιοτεχνικών και Εμπορικών Σωματείων Ν. Σερρών.

Με τιμή 
Κοτσαμπάς Σωτήριος