Παραιτούνται οι Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι της Πρώτης για την αναβολή συγχώνευσης του Γυμνασίου Ροδολίβους με το Γυμνάσιο Πρώτης

Τρίτη κατά σειρά αναστολή της συγχώνευσης του Γυμνασίου Ροδολίβους σε αυτό της Πρώτης Σερρών
Τρίτη κατά σειρά αναστολή της συγχώνευσης του Γυμνασίου Ροδολίβους σε αυτό της Πρώτης Σερρών

Διαμαρτυρονται οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Πρώτης Σερρών για την νέα (Τρίτη κατά σειρά) αναστολή της συγχώνευσης του Γυμνασίου Ροδολίβους σε αυτό της Πρώτης Σερρών (έδρα την Πρώτη).

Μετά την τελευταία ανάκληση της συγχώνευσης (τρίτη κατά σειρά) από το Υπουργείο Παιδείας, η οποία είχε αποφασιστεί το 2011, οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Πρώτης Σερρών είναι αποφασισμένοι, προκειμένου να εφαρμοστεί το νόμιμο, το δίκαιο, το αυτονόητο να προβούμε σε όλες τις απαραίτητες κινητοποιήσεις.

Στην ανακοίνωσή τους αναφέρουν:

Καλούμε όλους όσοι θέλουν να ζούμε σε μία εύνομη και δίκαιη κοινωνία να ευθυγραμμιστούν μαζί μας και να κάνουν γνωστό σε όλους τους διαπλεκόμενους, ό, τι θα υπερασπιστούμε τα συμφέροντά μας. Επίσης, καλούμε όλα τα ΜΜΕ του Νομού μας, ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου, να έρθουν κοντά μας προκειμένου να ενημερωθούν και να προβάλλουν τα δίκαια αιτήματα μας. Αύριο, Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013, στις 11:00 το πρωί, όλοι οι Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι της Πρώτης Σερρών θα προσέλθουν μαζί με πολίτες του χωριού στο Δημαρχείο του Δήμου Αμφίπολης, προκειμένου όλοι οι σύμβουλοι να υποβάλλουν τις παραιτήσεις τους και να γίνει γνωστό το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με απόλυτη ευθύνη του Δημάρχου κ .Βογιατζή.
Η Επιτροπή Αγώνα
ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: ΛΑΔΙΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ, ΚΛΩΤΣΙΚΑΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ, ΒΕΛΛΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΤΟΠΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ: ΦΡΑΣΤΑΝΛΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ, ΜΠΑΚΑΛΗ ΑΝΔΡΟΝΙΚΗ, ΠΑΠΑΜΟΣΧΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΔΗΜΟΤΕΣ: ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΤΣΙΟΥΤΣΙΟΥΛΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ