Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ματθαιόπουλος Σερρών με τον Αρβανίτη Αχαϊας!!!

Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια οι Βουλευτές της Χρυσής Αυγής, Ματθαιόπουλος Σερρών με τον Αρβανίτη Αχαϊας!!!
Ο Μιχαλολιάκος βγαίνει από την ΓΑΔΑ με χειροπέδες για να οδηγηθεί στην Εισαγγελία
Ο Μιχαλολιάκος βγαίνει από την ΓΑΔΑ με χειροπέδες για να οδηγηθεί στην Εισαγγελία

Ένταση σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου (28/9) έξω από τη ΓΑΔΑ, ενώ περίμεναν την προσαγωγή των συλληφθέντων βουλευτών και μελών της Χρυσής Αυγής,  ανάμεσα στον βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλο και τον βουλευτή Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτη, με αφορμή δήλωση του βουλευτή Σερρών Αρτέμη Ματθαιόπουλου στα ΜΜΕ.

Ο κ. Ματθαιόπουλος είπε ότι είχαν προαναγγείλει την πολιτική δολοφονία της Χρυσής Αυγής, ότι σήμερα εκτελείται το συμβόλαιο θανάτου, προσθέτοντας ότι η ΧΑ είναι εδώ.
Αναλυτικά ο βουλευτής Σερρών της Χρυσής Αυγής δήλωσε: «Οι εντολοδόχοι ξένων τοκογλύφων είχαν προαναγγείλει την πολιτική δολοφονία ενός νόμιμου πολιτικού κινήματος. Σήμερα εκτελούν το συμβόλαιο θανάτου. Η ΧΑ πληρώνει το γγονός ότι είναι ένα κίνημα ελεύθερο, μη ελεγχόμενο από το σύστημα, και αυτό φανερώνεται από τη σύλληψη του γεγνικού γραμματέα του κινήματος, τη στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί των κομμάτων που διοικούν διεφθαρμένα κόμματα κυκλοφορούν σήμερα ελεύθεροι. Την ευθύνη φέρει το σάπιο πολιτικό κατεστημένο, το οποίο για να περισώσει τα ψηφαλάκια των κομμάτων, τα οποία καταρέουν, καταργεί το ίδιο το Σύνταγμα. Η Χρυσή Αυγή είναι εδώ, δεν υποχωρεί, οι ιδέες δεν φυλακίζονται, θα δώσουμε μάχη μέχρι το τέλος» δήλωσε ο Αρ. Ματθαιόπουλος.

Αυτός που διαφώνησε με τη συγκεκριμένη δήλωση ήταν ο βουλευτής Αχαΐας Μιχαήλ Αρβανίτης. Ο δικηγόρος θέλησε να το εκφράσει με έντονο τρόπο στον Αρτέμη Ματθαιόπουλο όταν πήγαν λίγο απόμερα. Τα αίματα άναψα και υπήρξε ένταση ανάμεσά τους, την οποία κατέγραψαν οι κάμερες.
“Σταμάτα να μιλάς!” είπε ο κ. Ματθαιόπουλος στον Μιχάλη Αρβανίτη και τότε εκείνος του απάντησε: “Θα μου πεις εμένα να μην μιλάω; Ποιός είσαι εσύ;”
Ο βουλευτής Koρινθίας Στάθης Μπούκουρας προσπάθησε να απομακρύνει τις κάμερες. Τελικά παρενέβησαν και άλλοι βουλευτές της ΧΑ και απομάκρυναν τον κ. Αρβανίτη.

Επίθεση στο τηλεοπτικό συνεργείο του ΑΜΠΕ
Απρόκλητη επίθεση δέχθηκε το τηλεοπτικό συνεργείο του τμήματος “web – tv” του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, καθώς κατέγραφε τα γεγονότα έξω από τη ΓΑΔΑ.
Το τηλεοπτικό συνεργείο του Αθηναϊκού Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων βρισκόταν στην ΓΑΔΑ μαζί με πολλά άλλα τηλεοπτικά συνεργεία, όταν δέχτηκε την απρόκλητη επίθεση από τον βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Στάθη Μπούκουρα.

Σύμφωνα με το ΑΜΠΕ, η επίθεση έγινε χωρίς αφορμή. Ο εικονολήπτης του Πρακτορείου κατέγραφε δηλώσεις που έκανε στα αγγλικά εκείνη τη στιγμή άλλο στέλεχος της Χρυσής Αυγής (Ματθαιόπουλος). Στην προσπάθειά του να έχει σωστή γωνία λήψης, ο εικονολήπτης παρακάλεσε τον βουλευτή Ευστάθιο Μπούκουρα, να τον διευκολύνει, ανοίγοντας το οπτικό πεδίο. Αιφνιδίως, ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής στράφηκε με απειλητικές διαθέσεις εναντίον του εικονολήπτη και με εκφράσεις πεζοδρομίου τον απώθησε βιαίως.