Παράνομος τζόγος-«φρουτάκια»: 7 συλλήψεις και 41 Η/Υ κατασχέθηκαν σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες

Παράνομος τζόγος-«φρουτάκια»: 7 συλλήψεις και 41 Η/Υ κατασχέθηκαν σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, που έγινε την Παρασκευή (12-02-2016) τα ξημερώματα σε κατάστημα ίντερνετ-καφέ στις Σέρρες, είχε ως αποτέλεσμα να συλληφθούν 4 υπάλληλοι του καταστήματος, καθώς και 3 θαμώνες – «παίκτες», για παράνομα τυχερά παίγνια.

Πρόκειται για 6 ημεδαπούς ηλικίας 27 έως 69 ετών και μία 33χρονη υπήκοο Μολδαβίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί Παιγνίων, Εράνων κ αι Λαχειοφόρων Αγορών.

Ειδικότερα, κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ο 39χρονος προσωρινά υπεύθυνος του καταστήματος , να λειτουργεί σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο συνολικά 39 ηλεκτρονικούς υπολογιστές , στους οποίους εμφανίζονταν τυχερά παίγνια («φρουτάκια») , τα οποία διεξάγονταν με ειδικό παράνομο λογισμικό και σε 3 απ’ αυτούς συμμετείχαν ισάριθμοι πελάτες – «παίκτες», ποντάροντας διάφορα χρηματικά ποσά.

Επιπλέον , όπως προέκυψε από την έρευνα, 27χρονη υπάλληλος διαχειρίζονταν τον κεντρικό υπολογιστή ( server ), όπου προσέθετε και εξαργύρωνε τις μονάδες στα τυχερά παιχνίδια , ενώ οι άλλες δύο υπάλληλοι (30χρονη και 33χρονη) παραλάμβαναν τα χρηματικά ποσά από τους παίκτες.

Από τον χώρο του καταστήματος κατασχέθηκαν συνολικά 41 ηλεκτρονικοί υπολογιστές (εκ των οποίων οι 2 «server»), καθώς και το χρηματικό ποσό των 460 ευρώ προερχόμενο από την διενέργεια παράνομων παιγνίων.

Ο 60χρονος ιδιοκτήτης του καταστήματος απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου και αναζητείται εντός των ορίων του αυτοφώρου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.