Παράσταση «Για όνομα»: Στο «μπλακ άουτ» οι θεατές φώτισαν τη σκηνή με τα…κινητά τους!!!

Μαγικές στιγμές έζησαν οι ηθοποιοί της παράστασης «Γιά όνομα» που προχθές, Δευτέρα, έπαιξαν στο ανοιχτό θέατρο του ΤΕΙ Σερρών

Παράσταση «Για όνομα»: Στο «μπλακ άουτ» οι θεατές φώτισαν τη σκηνή με τα…κινητά τους!!!

Την Δευτέρα (12/7) η θεατρική παράσταση «Το όνομα»  που παιζόταν στο ανοιχτό θέατρο του ΤΕΙ Σερρών, είχε μια …απρόοπτη εξέλιξη. Είκοσι λεπτά πριν από το τέλος της παράστασης σημειώθηκε “μπλάκ άουτ” (εξαιτίας βλάβης σε υποσταθμό της ΔΕΗ) στη μισή πόλη των Σερρών, με αποτέλεσμα να σβήσουν τα φώτα και στη σκηνή.

Οι θεατές σε ρόλο… φωτιστή!

Οι ηθοποιοί από τη σκοτεινή σκηνή ρώτησαν το κοινό τι πρέπει να κάνουν, αφού οι θεατές είχαν πληρώσει τα εισιτήριά τους -το θέατρο ήταν κατάμεστο- και δεν θα έβλεπαν το φινάλε του έργου.

Οι θεατές προέτρεψαν τους ηθοποιούς να συνεχίσουν στο σκοτάδι. Αυτοί συνέχισαν και οι θεατές… τους φώτισαν. Με τα κινητά τους!

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Συγκίνηση στους ηθοποιούς

Η Βίκυ Σταυροπούλου μόλις τέλειωσε η παράσταση ξέσπασε σε κλάματα από τη συγκίνηση.

Μαγεμένοι επίσης από τη συμμετοχή του κόσμου έπαιξαν το τελευταίο εικοσάλεπτο και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο Αντώνης Λουδάρος και ο Φάνης Μουρατίδης.

«Ηταν η ωραιότερη παράσταση που δώσαμε μετά από 2 χρόνια επιτυχίας στην Αθήνα. Αυτή η παράσταση στο σκοτάδι που το φώτισαν οι καρδιές των θεατών», μας είπαν.