«Παρέλαση» κλιμακίων συνδικαλιστικών οργανώσεων στις Σέρρες

«Παρέλαση» κλιμακίων συνδικαλιστικών οργανώσεων σήμερα στις Σέρρες ενόψει των εκδηλώσεων διαμαρτυρίας που προγραμματίζουν στα εγκαίνια της 81η ΔΕΘ. Κοινός τόπος συνεύρεσης με τους εργαζομένους, αλλά διαφορετικές…ώρες, η αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» στο Διοικητήριο.

Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ

Στις Σέρρες θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου Κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ με επικεφαλής το μέλος της  Εκτελεστικής Επιτροπής της ΑΔΕΔΥ , πρώην Πρόεδρο της ΠΟΕ-ΟΤΑ, Μπαλασόπουλο Θέμη θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Π.Ε. Σερρών.

Μαζί του θα είναι και το νέο μέλος της Ε.Ε. της ΑΔΕΔΥ Μετόκης Ιωάννης.

Στις 11.00 π.μ. το κλιμάκιο της ΑΔΕΔΥ  θα βρίσκεται στο Διοικητήριο , στην αίθουσα “Κωνσταντίνος Καραμανλής”,   προκειμένου να ενημερώσει τους συναδέλφους της Π.Ε. για όλα τα θέματα που αφορούν τους εργαζομένους στο δημόσιο τομέα.

Η επίσκεψη πραγματοποιείται στα πλαίσια της προετοιμασίας της κινητοποίησης που προετοιμάζουν τα συνδικάτα των δημοσίων υπαλλήλων στα εγκαίνια της 81ης ΔΕΘ

Κλιμάκιο της ΟΣΥΑΠΕ

Λίγο αργότερα κλιμάκιο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδος (ΟΣΥΑΠΕ) θα πραγματοποιήσει επίσκεψη στην Π.Ε. Σερρών.

Στις 13:00 π.μ. το κλιμάκιο της ΟΣΥΑΠΕ  θα βρίσκεται στο Διοικητήριο, στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής»,  προκειμένου να ενημερώσει να ενημερώσει τους συναδέλφους για την τελευταίες εξελίξεις  σχετικά με τα θέματα που απασχολούν τους υπαλλήλους των Περιφερειών.

Το κλιμάκιο θα αποτελείται από την Πρόεδρο της Ομοσπονδίας και πρόεδρο του Συλλόγου Αττικής κυρία Βέτα Πανουτσάκου, την Αντιπρόεδρο της Ομοσπονδίας και πρόεδρο του Συλλόγου Κεντρικής Μακεδονίας κυρία Αφεντούλα Παπαλεξίου και μέλη του Δ.Σ. και του Γ.Σ. της Ομοσπονδίας.

Σ.Σ. Στο δια’ ταύτα… ημιαργία!!!