Πάρκαρε Εξάρχεια, Κολωνάκι και Πειραιά στο ΠΙ και Φι – Paradiseparking

Πάρκαρε Εξάρχεια, Κολωνάκι και Πειραιά στο ΠΙ και Φι – Paradiseparking

Το πρόβλημα με το Parking είναι έκδηλο σε όλη την Αθήνα! Αν και εσείς το έχετε βιώσει και καθημερινά μέχρι να φτάσετε στον προορισμό σας, σας σπάνε τα νεύρα, ήρθε η ώρα να αλλάξετε ρώτα. Υπάρχουν τόσα πολλά parking στην Αθήνα στο κέντρο και στον Πειραιά που μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας με μεγάλη ευκολία.

Μιλάμε με ακρίβεια: Που ακριβώς μπορείτε να παρκάρετε

Στα Εξάρχεια και στο Κολωνάκι πλέον δεν θα χρειάζεται να κάνετε γύρους μέχρι να βρείτε parking. Σε υπαίθριους ή στεγασμένους χώρους με πάρα πολλές θέσεις μπορείτε να παρκάρετε, εύκολα και οικονομικά.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις στο κέντρο της Αθήνας μπορούν να κρατήσουν το αυτοκίνητό σας, όση ώρα θέλετε. Το κόστος βγαίνει με την ώρα, την ημέρα, την εβδομάδα, τον μήνα, ακόμα και τον χρόνο, για εκείνους που θέλουν να αφήνουν το αυτοκίνητό τους μόνιμα σε ένα ασφαλές μέρος. Οι έμπειροι συνεργάτες θα είναι υπεύθυνοι για το αυτοκίνητό σας και θα φροντίσουν ώστε να μην τους λείψει τίποτα.

Στον Πειραιά, επίσης, το paradise parking σας δίνει την ευκαιρία να παρκάρετε σε έναν τεράστιο χώρο, πηγαίνοντάς στην δουλειά ή την βραδινή έξοδό σας εύκολα. Οι τιμές είναι πολύ χαμηλές και γίνονται εκπτώσεις για τους μόνιμους κατοίκους των περιοχών αυτών. Επίσης, μπορείτε να βρείτε ειδικές τιμές αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε από και προς Πειραιά.

Οι συνεργάτες αναλαμβάνουν εκτός από τη φύλαξη του οχήματός σας, να ο πλύνουν και να το καθαρίσουν κιόλας, με μία πολύ μικρή extra χρέωση.

Το Paradise Parking είναι το Νο1 site για να βρείτε πανεύκολα και οικονομικά στάθμευση είτε σε στεγασμένο χώρο είτε σε υπαίθριο.

Είστε λοιπόν θαμώνες τόσο στο κέντρο της Αθήνας, όσο και στον Πειραιά αλλά και στους Αμπελόκηπους; Μπορείτε να βρείτε μία θέση για το όχημά σας, μέσα σε λίγη ώρα. Δείτε ενδεικτικά όλες τις τιμές από την ιστοσελίδα!