Παρουσίαση Βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού «Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο» στη Βιβλιοθήκη Σερρών

Παρουσίαση Βιβλίου του Ισίδωρου Ζουργού «Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο» στη Βιβλιοθήκη Σερρών

2014-06-14-Zourgos2Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Σερρών την Δευτέρα 3 Νοεμβρίου 2014, η παρουσίαση του νέου βιβλίου  του κ. Ισίδωρου Ζουργού «Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο». Η εκδήλωση έγινε σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης, το Σύλλογο Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών και τις εκδόσεις Πατάκη

Πρόκειται για την ιστορία ενός προικισμένου ανθρώπου που δρασκελίζει χώρες, γλώσσες και πολιτισμούς, ένα βιβλίο για την ιστορία της επιστήμης και της Ευρώπης. Είναι ένα χρονικό της νοσταλγίας του Θεού μια καταβύθιση στην ανθρώπινη κατάσταση.

Η πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση του βιβλίου έγινε από την κ. Χριστίνα Παπαδημητρίου, φιλόλογο ενώ για το έργο του μίλησε και ο ίδιος ο συγγραφέας κ. Ισίδωρος Ζούργος Ισίδωρου Ζουργού  Σκηνές από τον βίο του Ματίας Αλμοσίνο. Αποσπάσματα αναγνώστηκαν από την κ. Νατάσα Δάγκου, φιλόλογο.

Στο αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης παραβρέθηκε πλήθος κόσμου,  ο Πρόεδρος της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης  κ. Αθανάσιος Μπασδάνης, ο οποίος προλόγησε την εκδήλωση, ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Γραμμάτων και Τεχνών κ. Δημήτρης Ευθυμόπουλος και ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης κ. Πασχάλης Λογαρνές.