Το ΠΑΣΟΚ Σερρών στηρίζει (ελλείψει δικού του !!!) τον συνδυασμό «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΠΑΣΟΚ_ΒενιζέλοςΤο ΠΑΣΟΚ Σερρών με ομόφωνη απόφασή του ανακοίνωσε ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, θα στηρίξει την κυρία Νιόβη Παυλίδου που ηγείται του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ».
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή που υπογράφει η γραμματέας ΝΕ ΠΑΣΟΚ Σερρών Κέλυ Βαλταδώρου  αναφέρει:
Σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα, 12/3/2014, στα γραφεία της Ν.Ε. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Σερρών, παρουσία του Γραμματέα της Π.Ε. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Κεντρικής Μακεδονίας κ. Χρόνη Μακρίδη, της Γραμματέως και μελών της Ν.Ε. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Σερρών, του Γραμματέα Ν. Νεολαίας και Γραμματέων Τ.Ο. Οργανώσεων, αποφασίσθηκε ομόφωνα η στήριξη του συνδυασμού «ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ» – ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ  και της υποψήφιας Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Νιόβης Παυλίδου (Καθηγήτριας του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης), μιας αυτοδιοικητικής υποψηφιότητας – αποτέλεσμα διαβουλεύσεων και συζητήσεων μεταξύ πολιτών, φορέων και κομμάτων της Κεντρικής Μακεδονίας.
Η υποψηφιότητα της κ. Νιόβης Παυλίδου επιδιώκει να διευρύνει τη συναίνεση, υποστήριξη και συνεργασία απευθυνόμενη σε πρόσωπα προερχόμενα από ολόκληρο το δημοκρατικό πολιτικό φάσμα και κινήσεις – πρωτοβουλίες πολιτών.
Το προσεχές διάστημα η κ. Νιόβη Παυλίδου θα επισκεφτεί τον Νομό Σερρών για να ενημερωθεί δια ζώσης για τα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν την ευρύτερη περιοχή και θα έχει συνάντηση με θεσμικούς φορείς αλλά πρωτίστως με τους Σερραίους και τις Σερραίες, προκειμένου να  συνδιαμορφωθεί επιτέλους το μοντέλο ανοιχτής διακυβέρνησης που όλοι ευαγγελιζόμαστε, να τεθούν καθαροί αναπτυξιακοί στόχοι για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συνολικά αλλά και για κάθε επιμέρους περιφερειακή ενότητα και να συναποφασισθεί τι μέλλον έχουμε χρέος να επιδιώκουμε για εμάς, τις επόμενες γενιές και τον τόπο που επιλέξαμε να ζούμε.
Με τιμή
Για την Ν.Ε. Π.Α.Σ.Ο.Κ. Σερρών
Η Γραμματέας
Κέλυ Βαλταδώρου