Πέντε νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Σερρών τμήμα Καθαριότητας

Πέντε νέοι μόνιμοι υπάλληλοι στον Δήμο Σερρών τμήμα Καθαριότητας

Με πέντε νέους υπαλλήλους (μόνιμοι) ενισχύθηκε ο Δήμος Σερρών το πρωί της Παρασκευής, 18 Οκτωβρίου, οι οποίοι προσλήφθηκαν βάσει της προκήρυξης 3Κ/2018.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σερρών:

Πρόκειται για άτομα που εντάχθηκαν στην Υπηρεσία Καθαριότητας, και τα οποία αναλαμβάνουν επισήμως τα καθήκοντά τους τη Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου.

Τους υπαλλήλους, υποδέχθηκε στην «οικογένεια» του Δήμου Σερρών ο Δήμαρχος, Αλέξανδρος Χρυσάφης, ο οποίος και τους όρκισε σε μια σεμνή και λιτή τελετή.

Αφού πρώτα καλωσόρισε τους υπαλλήλους, ο κ. Χρυσάφης τους ζήτησε να ασκήσουν τα καθήκοντά τους με ευσυνειδησία, ώστε οι υπηρεσίες που θα προσφέρουν να είναι επ’ ωφελεία των Σερραίων δημοτών. Παράλληλα, ο Δήμαρχος τόνισε τον κυρίαρχο ρόλο που έχει στην καθημερινή ζωή ο Τομέας της Καθαριότητας, καθώς είναι το πρώτο πράγμα που εισπράττουν και αξιολογούν οι πολίτες.

Τέλος, ο Αλέξανδρος Χρυσάφης ενημέρωσε τους υπαλλήλους πως θα βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό τους για οτιδήποτε χρειαστούν, ενώ τους ζήτησε να επιδείξουν πνεύμα ενότητας, υποτάσσοντας τις προσωπικές τους επιθυμίες στην εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος.

Να σημειωθεί πως πρόκειται για τις πρώτες θέσεις μονίμων υπαλλήλων,  στον Δήμο Σερρών, καθώς εδώ και χρόνια λόγω μνημονίων δεν ήταν δυνατή η προκήρυξη θέσεων μονίμων υπαλλήλων.