Περίεργα παιχνίδια με «δήλωση»… φάντασμα!!!

Περίεργα παιχνίδια με «δήλωση»… φάντασμα!!!

Μια «δήλωση» που φέρονταν να έκανε ο αποκλεισμένος από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ κ.Μενέλαος Βλάχβεης, ανέβηκε το πρωί της Παρασκευής 21/6 στον έγκυρο δημοσιογραφικά ιστοτόπο του epiloges.tv (από τα πρώτα σε αναγνωσιμότητα ειδήσεων στη Βόρεια Ελλάδα).

Η «δήλωση» αυτή του κ.Βλάχβεη  ανέφερε (το screenshoot είναι από το facebook όπου κοινοποιήθηκε η “είδηση”):

Το «περίεργο» είναι ότι λίγο μετά η «δήλωση» αυτή διαγράφηκε από τον ιστοτόπο του epiloges.tv (Ο σύνδεσμος οδηγεί σε σελίδα χωρίς περιεχόμενο).

Η δήλωση Βλάχβεη για τον αποκλεισμό του

Ο κ. Βλάχβεης έχει αναρτήσει την δήλωση του σχετικά με τον αποκλεισμό του από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην σελίδα του στο facebook

Αγαπητές φίλες ,αγαπητοί φίλοι,
Τις τελευταίες ημέρες τόσο εγώ όσο και όλοι οι συνεργάτες μου κάναμε μια προσπάθεια ενίσχυσης του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στο νομό Σερρών.
Δυστυχώς τέθηκα εκτός της λίστας των υποψηφίων βουλευτών, παρόλο που ήμουν ο πρώτος επιλαχών βουλευτής στις τελευταίες εκλογές του 2015.
Ευχαριστώ τους χιλιάδες πολίτες που με κατέκλυσαν με δηλώσεις συμπαράστασης και αγάπης.
Οσο αφορά εμένα ,είναι γνωστό σε όλους ότι δεν είμαι επαγγελματίας πολιτικός. Είμαι επιστήμονας θωρακοχειρουργός και επιχειρηματίας. Όταν αποδέχθηκα την πρόταση του τότε προέδρου κ Σαμαρά δεν το έκανα για να βιοποριστώ , αλλά από την αδήριτη ανάγκη να προσφέρω στον τόπο μου και στους συμπολίτες μου . Πράγμα άλλωστε που κάνω καθημερινά με την ιδιότητα μου ως ιατρού και το αναγνωρίζουν όλοι οι συμπολίτες μου.
Εγώ παραμένω με αξιοπρέπεια ενεργός ως άνθρωπος πρώτα και ως πολίτης πιστός στις αρχές μου, στην υπηρεσία των συνανθρώπων μου και της παράταξης της Νέας Δημοκρατίας.
Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους εσάς, τους χιλιάδες φίλες και φίλους για την αμέριστη αγάπη σας και την συμπαράσταση σας.

Με τιμή και αξιοπρέπεια
Μενέλαος Βλάχβεης
Ιατρός- θωρακοχειρουργός

Όπως μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε αυτή δεν έχει καμιά σχέση με την «δήλωση» που εμφανίστηκε για λίγο (αλλά αρκετό χρόνο ώστε να κοινοποιηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης) στο έγκυρο epiloges.tv

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανακοίνωση από τον ιστοτόπο για το… πυόν της «είδησης» και την τύχη της.

Εκεί στη ΝΔ φαίνεται πως δημιουργείται μια… “ωραία ατμόσφαιρα” και θέλουμε ακόμη 17 ημέρες μέχρι τις εκλογές!