Περίεργη κλοπή τροφίμων που προορίζονταν για απόρους στην Ηράκλεια Σερρών, ο δράστης επέστρεψε τα τρόφιμα

τρόφιμα για απόρουςΕξιχνιάστηκε από Αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηράκλειας Σερρών περίπτωση κλοπής σε αποθήκη του Δήμου Ηράκλειας Σερρών που έλαβε χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 07 έως 22.01.2013.

Ύστερα από έρευνα και αξιοποίηση στοιχείων, ταυτοποιήθηκε δράστης της κλοπής ένας 48χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Από την έρευνα προέκυψε ότι ο προαναφερόμενος κατά το χρονικό διάστημα 07 έως 22.01.2013 αφαίρεσε από αποθήκη του Δήμου Ηράκλειας (6) κασόνια γραβιέρα, (23) κασόνια φέτα, (6) κασόνια μακαρόνια και (35) κιβώτια ελαιόλαδου συνολικής αξίας 1.000 ευρώ, τα οποία προοριζόταν για την υλοποίηση σχετικού προγράμματος για τη διανομή προϊόντων σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες του Δήμου .

Τα αφαιρεθέντα αντικείμενα επέστρεψε ο 48χρονος σε αρμόδιο υπάλληλο του Δήμου Ηράκλειας.

Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του προαναφερόμενου, θα αποσταλεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών.

Προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Ηράκλειας Σερρών.

One Response to "Περίεργη κλοπή τροφίμων που προορίζονταν για απόρους στην Ηράκλεια Σερρών, ο δράστης επέστρεψε τα τρόφιμα"

  1. giorgos papagianakis   17 Απριλίου 2013 at 22:56

    εαν θεωρειται κλοπη το ναδωσεις σε πεντε απληρωτους εργατες του δημου,που βοηθουσαν στο φορτωμα των προιοντων ,και αφου ειχε ολοκληρωθει το προγραμμα και οι δικαουχοι ειχαν παρει τα τροφιμα τους. τοτε ΜΠΡΑΒΟ μεγαλη εξιχνιαση εγινε …..Οσον ….αφορα για τις ποσοτητες που αναφερονται δεν ευσταθουν