Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στηρίζει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών

Η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών στηρίζει τις εκδηλώσεις του Συλλόγου Καρκινοπαθών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΡΚΙΝΟΠΑΘΩΝ-ΜωυσιάδηςΣυνάντηση με την πρόεδρο του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ν. Σερρών Αγγελική Μούλιαρα, την αντιπρόεδρο Θεοδοσία Κατσαμπέρη και την ταμία Βασιλική Πασιαλή είχε το πρωί της Δευτέρας 8/9 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης. Το προεδρείο του Συλλόγου ζήτησε οικονομική στήριξη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας για την εκδήλωση που θα πραγματοποιήσει για ακόμη μία χρονιά φέτος στις 17 Οκτωβρίου, στο πλαίσιο της ενημέρωσης του κοινού για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Οι κυρίες του Συλλόγου επισήμαναν την ανάγκη να στηριχθεί η εν λόγω δράση, τονίζοντας τη σπουδαιότητά της στον αγώνα που δίνουν για την ευαισθητοποίηση και επαγρύπνηση των Σερραίων όσον αφορά στη συγκεκριμένη νόσο.

«Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών έχουν αποδείξει εμπράκτως πως στέκονται πάντοτε αρωγοί σε τέτοιου είδους δράσεις» επισήμανε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Μωυσιάδης, ο οποίος δήλωσε στα μέλη του Συλλόγου πως και αυτή τη φορά η Περιφέρεια θα συνδράμει βάσει των δυνατοτήτων της στην εκδήλωση. Προς αυτή την κατεύθυνση, ο Γιάννης Μωυσιάδης ανέθεσε στον Προϊστάμενο του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Εντότητας Σερρών Βασίλη Βαφειάδη, ο οποίος επίσης παρίστατο στην συνάντηση, να βρίσκεται σε επαφή και επικοινωνία με το προεδρείο του Συλλόγου ώστε να καθοριστεί το ακριβές πλαίσιο της οικονομικής στήριξης που θα παράσχει η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών.