Περικοπές στο πρόγραμμα επίσκεψης του Υφυπουργού Παιδείας στις Σέρρες

Περικοπές στο πρόγραμμα επίσκεψης του Υφυπουργού Παιδείας στις Σέρρες

Περικόπτεται το πρόγραμμα επίσκεψης του υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Δημήτριου Μπαξεβανάκη στο Νομό Σερρών το διήμερο 9/10 Μαϊου. Ο λόγος: η επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο Υπουργείο Παιδείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών αναφέρει:

Όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί  ο Πρωθυπουργός της χώρας Αλέξης Τσίπρας ξεκινά επισκέψεις σε διάφορα υπουργεία με στόχο την  επιτάχυνση του κυβερνητικού έργου.

Ο κύκλος των επισκέψεων του πρωθυπουργού στα υπουργεία θα ανοίξει αύριο Τρίτη 9 Μαΐου 2017 από το υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, όπου και θα συναντηθεί με την πολιτική ηγεσία του.

Μετά τα ανωτέρω  το πρόγραμμα επίσκεψης του υφυπουργού Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων κ. Δημήτριου Μπαξεβανάκη στο Νομό Σερρών, τροποποιείται ως εξής:

Τρίτη 9 Μαΐου

ΩΡΑ 19.00- 21.οο      Χαιρετισμό και παρακολούθηση στην Ημερίδα « Η Μαθητεία στο Επαγγελματικό Λύκειο.» που διοργανώνει η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών 

Τετάρτη 10 Μαΐου

ΩΡΑ  9.00 – 9.20   Επίσκεψη στο 13Ο  Δημοτικό Σχολείο Σερρών
ΩΡΑ  9.45 –  10.20 Επίσκεψη στο  Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας  Νιγρίτας που λειτουργεί για πρώτη φορά τη σχολική χρονιά 2016  2017 και εδρεύει στο σωφρονιστικό κατάστημα Νιγρίτας. 

 

Οι υπόλοιπες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για τη Τρίτη 9 Μαΐου 2017 ΜΑΤΑΙΩΝΟΝΤΑΙ.