Περιοδεία σε Ηράκλεια και Σέρρες ο Ιωαννίδης με τον Μπασδάνη

Ιωαννίδης-Σερρες-1024x768Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Σερρών, Αθανάσιο Μπασδάνη και υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, ο κ. Ιωαννίδης επισκέφθηκε την Παρασκευή 25/4 τις κεντρικές αγορές της Ηράκλειας και της πόλης των Σερρών, όπου συνομίλησε με επιχειρηματίες που του περιέγραψαν τον μαρασμό της αγοράς.

Μετά τις συναντήσεις που είχε δήλωσε: «Δεν θα μείνουμε αμέτοχοι ούτε με σταυρωμένα τα χέρια. Μόνο θεατές δεν θα είμαστε. Από τα σημαντικότερα πράγματα είναι να μην κλείνουν οι επιχειρήσεις. Δεν θέλουμε να μετράμε άλλα κλειστά μαγαζιά».

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης έδωσε τη διαβεβαίωση ότι θα είναι δίπλα στους καταστηματάρχες και θα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να μην υπάρχουν «λουκέτα» στο μέλλον.

Στη συνέχεια, ο κ. Ιωαννίδης συναντήθηκε με τη διοίκηση του Πανσερραϊκού. Επί τάπητος τέθηκαν θέματα που αφορούν στην ομάδα και στις γηπεδικές εγκαταστάσεις στη περιοχή Λευκώνα, που μένουν αναξιοποίητες.

Στο πλευρό του υποψήφιου περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Γιάννη Ιωαννίδη κατά την περιοδεία του σήμερα, στις Σέρρες, βρέθηκε ο Κώστας Ορφανός.

Ο κ. Ορφανός δήλωσε εκ νέου ότι θα είναι στο πλευρό του «κόουτς» στον αγώνα που δίνει καθώς πιστεύει στο πρόσωπο του και θεωρεί ότι είναι η καλύτερη επιλογή. Από την πλευρά του, ο κ. Ιωαννίδης δεν παρέλειψε τον ευχαριστήσει δημοσίως για την στήριξη που του παρέχει με ανάρτησή του στην προσωπική του σελίδα στο Facebook.