Περιοδεία του Απ. Τζιτζικώστα στις Σέρρες: «Τη λάσπη και την παραπολιτική τη χαρίζουμε σε άλλους»

200514_ΦΩΤΟ ΤΖΙΤΖΙΚΩΣΤΑΣ ΣΕΡΡΕΣ 1«Σας ευχαριστώ που δώσατε ψήφο εμπιστοσύνης στην “Αλληλεγγύη». Η επόμενη Κυριακή είναι κοντά και θα δείξουμε πώς όλοι μαζί ενωμένοι, μπορούμε να κάνουμε τη Μακεδονία μας πιο σύγχρονη και πιο ανθρώπινη», είπε το πρωί ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της “Αλληλεγγύης” Απόστολος  Τζιτζικώστας από τις Σέρρες, δεύτερο σταθμό της περιοδείας του.

Συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Σερρών Γιάννη Μωυσιάδη, υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, φίλους και στελέχη της «Αλληλεγγύης» επισκέφτηκε τη λαϊκή αγορά καθώς και το κέντρο της πόλης, όπου έγινε δεκτός από κατοίκους, εμπόρους και παραγωγούς με ενθουσιασμό και εκδηλώσεις υποστήριξης για τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής.

Λίγο αργότερα, ο Περιφερειάρχης και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» δήλωσε πως «εμείς επιλέξαμε τον πολιτικό πολιτισμό. Μιλάμε θετικά, με το έργο μας, μιλάμε με το πρόγραμμά μας, το οποίο  είναι ολοκληρωμένο και κοστολογημένο, μιλάμε για την Κεντρική Μακεδονία και μόνο. Εμάς μας νοιάζει η Μακεδονία κι οι συμπολίτες μας. Αυτοί γνωρίζουν κι αυτοί αποφασίζουν. Οι πολίτες επιλέγουν την “Αλληλεγγύη” και το έδειξαν την Κυριακή. Τα μηνύματα που  διαρκώς έρχονται, φανερώνουν πως η εμπιστοσύνη των πολιτών, η κινητήριος δύναμη του αυτοδιοικητικού μας συνδυασμού, συνεχώς αυξάνεται. Ο μόνος διάλογος που συμμετέχουμε είναι ο διάλογος για την Κεντρική Μακεδονία, τη λάσπη και την παραπολιτική τη χαρίζουμε σε άλλους ».

Συνεχίζοντας, τις περιοδείες του, όπως έχει ανακοινώσει η «Αλληλεγγύη», και στις επτά Περιφερειακές Ενότητες της Κεντρικής Μακεδονίας, ο  κ. Τζιτζικώστας θα επισκεφτεί σήμερα την Πιερία και ακολούθως την Πέλλα.