Πέτρες στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών-Ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής

Στόχος έγιναν  τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών στην Πλατεία Εμπορίου, το βράδυ της Δευτέρας 29/4. Αγνωστοι εκσφενδόνισαν πέτρες με αποτέλεσμα να σπάσουν τα τζάμια του γραφείου της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και του πολιτικού γραφείου της βουλευτού του κόμματος Αφρoδίτης Σταμπουλή, που στεγάζεται στον ίδιο χώρο.

Σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Σερρών αναφέρει:

Σχετικά με την επίθεση τραμπούκων του Δέχτηκαν χθες τη νύχτα  στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Σερρών.  Δηλώνουμε απερίφραστα, ότι οι όποιες προσπάθειες δημιουργίας καταστάσεων εκφοβισμού δεν θα βρουν κοινωνούς στην δημοκρατική κοινωνία των Σερρών

Η Αριστερά ούτε εκφοβίζεται ούτε εκβιάζεται από τραμπούκους που δρουν στο σκοτάδι

Καλούμε τους δημοκράτες και δημοκράτισσες  να καταδικάσουν τις ενέργειες αυτές και την τοπική κοινωνία σε εγρήγορση, ώστε να αποτρέψουμε στο μέλλον οποιονδήποτε προσπαθήσει να σκεφτεί ή να επαναλάβει παρόμοιες ενέργειες .

Καλούμε όλα τα πολιτικά κόμματα του δημοκρατικού τόξου να λάβουν θέση και να καταδικάσουν την τραμπουκική αυτή επίθεση.

Την ποιο μεγάλη απάντηση στους ανθρώπους της νύχτας και στους τραμπούκους θα την δώσει σύντομα ο Δημοκρατικός Κόσμος των Σερρών.