ΠΕΤΡΟΣ ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ: «Αναβαθμίζεται αισθητικά και λειτουργικά η Κοινότητα Ορεινής»

Την Τοπική Κοινότητα Ορεινής επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος  Αγγελίδης,  την Δευτέρα 29-7-2013, προκειμένου  να ενημερωθεί για την πορεία του έργου «Αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων στην τοπική  κοινότητα Ορεινής».

Ορεινή-ΑναπλάσειςΟ κ. Αγγελίδης, σύμφωνα με το δελτίο τύπου που εξέδωσε, εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την υλοποίηση του έργου επεσήμανε, ότι με το έργο της αναπλάσεως κοινοχρήστων χώρων αναβαθμίζεται αισθητικά και λειτουργικά η τοπική κοινότητα Ορεινής.

Το έργο περιλαμβάνει την ανάπλαση δύο κοινόχρηστων χώρων  και συγκεκριμένα το χώρο  του κτιρίου της Κοινότητας και το χώρο  της Εκκλησίας των Αγίων Αναργύρων. Ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 254.000 ευρώ. Στόχος των παρεμβάσεων είναι η αισθητική και λειτουργική αναβάθμιση των δύο αυτών κοινόχρηστων χώρων και η απόδοσή τους στους κατοίκους και επισκέπτες της περιοχής για κοινωνικές,   πολιτιστικές και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

       

Επιθεώρηση έργων ανάπλασης στην Ορεινή από τον Δήμαρχο Π.Αγγελίδη
Επιθεώρηση έργων ανάπλασης στην Ορεινή από τον Δήμαρχο Π.Αγγελίδη

   Η αίτηση για το παραπάνω έργο κατατέθηκε στις 28-12-2010 στο τοπικό πρόγραμμα Leader  και εγκρίθηκε στις 16-3-2012.

          Στις 5 Μαρτίου 2013 πραγματοποιήθηκε ο διαγωνισμός για την ανάδειξη του αναδόχου και στις 19 Ιουνίου 2013 υπογράφηκε η σύμβαση μεταξύ του Δήμου Σερρών και του αναδόχου.