Πέτρος Αγγελίδης: «Την Κυριακή οι Σερραίοι θα υπερψηφίσουν την τολμηρή, ήρεμη δύναμη, τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» (φωτο)

Πέτρος Αγγελίδης: «Την Κυριακή οι Σερραίοι θα υπερψηφίσουν την τολμηρή, ήρεμη δύναμη, τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» (φωτο)

Αγγελίδης-προεκλογικη ομιλία-Σέρρες-aDSC_0291Στην αίθουσα του Ορφέα πραγματοποιήθηκε τελικά η κεντρική προεκλογική ομιλία του νυν και εκ νέου υποψήφιου Δημάρχου Σερρών Πέτρου Αγγελίδη το βράδυ της Παρασκευής 16/5. Αιτία οι ψιχάλες της βροχής που «έπεσαν» δέκα λεπτά πριν από την προγραμματισμένη ώρα έναρξης της ομιλίας (9.00μμ) και τα μαύρα σύννεφα που σκέπασαν «απειλητικά» τον σερραϊκό ουρανό. Έτσι οι υποψήφιοι μαζί με τους φίλους της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας Σερραίων» συγκεντρώθηκαν στην αίθουσα του Ορφέα στην Περιστέρη Κωστοπούλου και με καθυστέρηση μιας  ώρας (10.00μμ) ο υποψήφιος Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης ανέβηκε καταχειροκροτούμενος στο βήμα. Πριν ξεκινήσει την ομιλία του σχολιάζοντας τα της βροχής είπε ότι το θεωρεί… γούρι (σ.σ. τελικά δεν… έβρεξε) στη συνέχεια ξεκίνησε την ομιλία του στην οποία είπε τα εξής:

Αγαπητές συμπολίτισσες, αγαπητοί συμπολίτες.
 Σας ευχαριστώ για τη σημερινή παρουσία σας.
Μας δίνετε ιδιαίτερη δύναμη να συνεχίσουμε και την επόμενη πενταετία για ένα Δήμο σύγχρονο, δυναμικό με κοινωνικό πρόσωπο.
Ο αέρας της νίκης του συνδυασμού μας φυσάει αισιόδοξα. Στέλνει σε κάθε γωνιά του Δήμου το μήνυμα μιας δημιουργικής πενταετίας. Την Κυριακή το βράδυ η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων παίρνει την πρώτη θέση και στις 25 τη νίκη, μια μεγάλη καθαρή νίκη
Χάρη στην ψήφο και τη στήριξη όλων των Σερραίων από την πόλη και τα χωριά μας, χάρη στην υποστήριξη σας.
Σας ευχαριστώ όλους, από καρδιάς.
Την Κυριακή οι Σερραίοι θα υπερψηφίσουν την τολμηρή, ήρεμη δύναμη, τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων, τη Δημιουργική Δύναμη που αλλάζει την όψη του Δήμου μας, βελτιώνει την ποιότητα της ζωής μας, τη δύναμη με το κοινωνικό πρόσωπο.
Την Κυριακή μη λείψει κανείς από τη μάχη. Όλοι στην κάλπη! Για τα παιδιά μας, για τους νέους, για τον τόπο μας.
Πάντα πίστευα ότι
 • Υπάρχει ένας σύγχρονος Δήμος Σερρών και μπορούμε να τον κτίσουμε.
 • Υπάρχει ένας δυναμικός Δήμος Σερρών και μπορούμε να τον αναπτύξουμε δημιουργώντας τις συνθήκες, τις ευκαιρίες και τον χώρο για δράση.
 • Υπάρχει ένας Δήμος Σερρών που μπορεί να είναι περήφανος για το κοινωνικό του πρόσωπο.
 • Υπάρχει ένας Δήμος Σερρών με χαρακτήρα, μια πόλη με ξεχωριστή προσωπικότητα που μπορούμε να αναδείξουμε.

Πιστεύω στις αστείρευτες δυνάμεις των Σερραίων συνδημοτών μου και αντλώ τη δύναμη μας από την εργατικότητα τους και τη θέληση τους για δημιουργικότητα.

Απότοκο της πίστης μου είναι η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων. Η παράταξη που δημιουργήσαμε το 2001 με στόχο να βγάλουμε για τον τόπο μας τον καλύτερο μας εαυτό, να δώσουμε στην κοινωνία μας αυτό που πραγματικά της αξίζει. Το καλύτερο!
Η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων είναι μια Δημοτική παράταξη που παράγει πολιτική χρήσιμη για το Δήμο και τους Δημότες. Είναι η μοναδική πραγματικά ανεξάρτητη αυτοδιοικητική δημοτική κίνηση χωρίς κομματικές στηρίξεις και χρίσματα.
Είναι μια παράταξη που κάνει πράξη ένα νέο αυτοδιοικητικό παράδειγμα.
 • Γιατί εμείς κρατήσαμε το λόγο μας χωρίς να δίνουμε ψεύτικες υποσχέσεις.
 • Γιατί εμείς είμαστε συνεπείς και ειλικρινείς.
 • Γιατί εμείς σχεδιάζουμε και υλοποιούμε για τις επόμενες γενιές χωρίς να υπολογίζουμε το πολιτικό κόστος και χωρίς η στρατηγική μας να έχει ορίζοντα μόνο τις εκλογές.
 • Γιατί είμαστε υπηρέτες των Δημοτών και όχι των προσωπικών μας φιλοδοξιών.
 • Γιατί η σημαία μας είναι η διαφάνεια και η νομιμότητα και όχι η συνδιαλλαγή και η διαπλοκή.
 • Γιατί είμαστε ξεκάθαρα άνθρωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και όχι ό,τι μας κάτσει.
Το 2010 η πρόταση μας υπερψηφίστηκε από τους Σερραίους Δημότες, οι οποίοι πραγματικά αγκάλιασαν την παράταξη μας και επένδυσαν σε αυτήν με το πρωτόγνωρο ποσοστό του 62%!
Σήμερα, 3 ½ χρόνια μετά, μπορούμε να δηλώνουμε περήφανα ότι οι δεσμεύσεις μας έγιναν έργο, πέρασαν στη ζωή μας, έκαναν τον τόπο μας πιο όμορφο, πιο ανθρώπινο.
► Υλοποιήθηκαν και υλοποιούνται έργα ύψους 27εκ€. στα χωριά.
Ας δούμε μερικά παραδείγματα μεγάλων έργων μέσω προγραμμάτων:
 • Αποχετευτικό Σκουτάρεως-Μητρουσίου. Να τονίσουμε εδώ ότι για τις ιδιωτικές συνδέσεις θα πληρώσουν οι κάτοικοι μετά από απόφαση της ΔΕΥΑΣ κάτω από 400 ευρώ. Αυτά που ακούγονται από κάποιους ψηφοθήρες ότι θα πληρώσουν 60 ευρώ, δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα διότι σύμφωνα και με έγγραφα του Υπουργείου, οι ιδιωτικές Συνδέσεις δεν είναι επιλέξιμες δαπάνες.
 • Άλλα έργα, διαμορφώσεις πλατειών Σκουτάρεως-Κάτω Καμήλας, αναπλάσεις  Χιονοχωρίου-Ορεινής, το πρόγραμμα Πράσινη Κοινότητα Ελαιώνα ύψους 5.200.000 ευρώ, πρόγραμμα εξοικονόμησης ενέργειας στο Λύκειο Προβατά, κατασκευή δικτύου ύδρευσης στο Χιονοχώρι και άλλα μικρότερα έργα σε όλα σχεδόν τα χωριά.
 
Νοικοκυρέψαμε τα οικονομικά του Δήμου, μειώνοντας τα χρέη προς την αγορά κατα 70%, παραλάβαμε χρέη 10.000.000 ευρώ στην αγορά και τα μειώσαμε σε 3.000.000 ενώ τα χρέη προς τις τράπεζες ήταν 6.500.000 ευρώ και τα μειώσαμε κατά 1.200.000.
 • Απαλλάξαμε  το Δήμο από ενοίκια ύψους 100.000 ευρώ το χρόνο. Μειώσαμε τις δαπάνες ηλεκτροφωτισμού σε 26 σχολεία με τοποθέτηση φωτοβολταϊκών, όπως επίσης μειώνουμε τις λειτουργικές δαπάνες σε δημοτικά κτίρια και σχολεία με εργασίες εξοικονόμησης ενέργειας μέσω προγραμμάτων.
 
Αξιοποιήσαμε και νοικοκυρέψαμε ακίνητα του Δήμου που κατέρρεαν όπως ,το  ιστορικό κτίριο του Ορφέα, το πρώην ορφανοτροφείο θηλέων το οποίο κατέρρεε και μεταφέρθηκε σ’αυτό η ΔΕΥΑΣ γλιτώνοντας ενοίκια ύψους 45.000 ευρώ το χρόνο.     – Αξιοποιήσαμε και νοικοκυρέψαμε επίσης τη νεοκλασική οικία Μάλλιου, τους ξενώνες  Χρυσοπηγής,  το τουριστικό περίπτερο Ακρόπολης Σερρών, τα δημοτικά αναψυκτήρια της κοιλάδας Αγίων Αναργύρων, Αγίου Ιωάννη και το θεατράκι τα οποία είχαν μετατραπεί σε χωματερές.
 
Εντάξαμε το  Δήμο Σερρών κατά τη διάρκεια της   δημοτικής περιόδου 2011-2014 σε προγράμματα   ύψους 40εκ.€, μεταξύ των οποίων οι βιοκλιματικές αστικές αναπλάσεις ύψους   3.800.000€, καθώς και η πρότυπη Πράσινη Κοινότητα Ελαιώνα, ύψους 5.200.000€.
► Από τα παραπάνω προγράμματα  ενισχύθηκαν, ο τομέας της κοινωνικής πολιτικής  με δράσεις ύψους 1.750.000€ με αποτέλεσμα να λειτουργούμε την κοινωνική κουζίνα, το κοινωνικό παντοπωλείο, το κοινωνικό φαρμακείο, το δημοτικό λαχανόκηπο, το Κέντρο Συμβουλευτικής Υποστήριξης κακοποιημένων γυναικών θυμάτων βίας, το κοινωνικό ολοκληρωμένο πρόγραμμα για ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως ΑΜΕΑ, ηλικιωμένα άτομα, ασθενείς κ.λ.π. Προμηθευτήκαμε ένα ολοκαίνουριο αυτοκίνητο για άτομα με κινητικά προβλήματα. Προμηθευτήκαμε επίσης εξοπλισμό για τα ειδικά σχολεία, κατασκευάσαμε 250 ράμπες για ΑΜΕΑ.
 
 
Ενισχύσαμε επίσης τον τομέα της καθαριότητας με 850.000ευρω,κυρίως μέσω προγραμμάτων.
 • Προμηθευτήκαμε 2 απορριμματοφόρα, 400 κάδους ανακύκλωσης, 150 κάδους κομποστοποίησης και 150 κάδους απορριμμάτων. Μειώσαμε τις δαπάνες των καυσίμων στα απορριμματοφόρα και βελτιώσαμε το σύστημα αποκομιδής απορριμμάτων μέσω προγράμματος. Τοποθετήσαμε κοντέϊνερς σε όλα τα χωριά και τους οικισμούς, για να εναποτίθενται μπάζα, ογκώδη αντικείμενα και άλλα.
 •   Αποκαταστήσαμε τους ΧΑΔΑ Κωνσταντινάτου, Προβατά και Άνω Βροντούς.
 • Δημιουργήσαμε τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά σποτς για την ευαισθητοποίηση των πολιτών σε θέματα καθαριότητας, ανακύκλωσης και σεβασμού του περιβάλλοντος.
 
 • Ο Δήμος Σερρών πήρε το πρώτο βραβείο για το περιβάλλον από τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Επιχειρήσεων Προστασίας του Περιβάλλοντος.
 
► Δημιουργήσαμε νέους θεσμούς όπως τον οικολογικό θεσμό eco-festival, τις  «Φωτεινές Ημέρες» για ΑΜΕΑ, τους Πανελλήνιους Αγώνες Πάλης παίδων-νεανίδων, το Χριστουγεννιάτικο θεσμό «Πολιτεία των Ευχών». Δημιουργήσαμε την παιδική και νεανική χορωδία.
► Αποκαταστήσαμε τα υπαίθρια γήπεδα μπάσκετ στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας και  στην κοιλάδα Αγίων Αναργύρων.
► Δώσαμε λύση σε καίρια θέματα που ταλάνιζαν το Δήμο Σερρών, όπως:  στρατόπεδα, δημοτική αγορά, πεζοδρόμηση Μεραρχίας, ξεκινήσαμε την αξιοποίηση του κεντρικού πάρκου με  την πεζοδρόμηση της οδού Δορυλαίου και τη δημιουργία του μεγαλύτερου ανοιχτού χώρου (20 στρέμματα) στο κέντρο της πόλης.
Παρά το γεγονός ότι  οι πόροι που διαθέτει το κράτος προς την τοπική αυτοδιοίκηση μειωθήκαν κατά 65%, καταφέραμε να υλοποιήσουμε τις περισσότερες από τις δεκαέξι προτεραιότητες που είχαμε καταθέσει προεκλογικά στους Σερραίους  δημότες και να κάνουμε βήματα μπροστά.
 Μέσα σε 3 χρόνια καταφέραμε περισσότερα με λιγότερα.
ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΠΙΟ ΓΡΗΓΟΡΑ, ΠΙΟ ΜΑΚΡΙΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΙΡΑ, ΨΗΛΑ!
Απέναντι στον εύκολο δρόμο του φθηνού λαϊκισμού και της στασιμότητας, απαντήσαμε με πολλή δουλειά και έργο.
Τολμήσαμε, προχωρήσαμε και δικαιωθήκαμε!
Διαφυλάξαμε τον πολιτικό πολιτισμό και το επίπεδο της πολιτικής αντιπαράθεσης, γυρνώντας την πλάτη  στον ολισθηρό δρόμο της χυδαιότητας, της μικρότητας και του ευτελισμού της πολιτικής ζωής από όπου και αν προέρχεται.
 
 
 
 
Φίλες και φίλοι
 Με όραμα ένα Δήμο σύγχρονο, δυναμικό με χαρακτήρα και κοινωνικό πρόσωπο, καταθέτουμε στον Σερραϊκό λαό τις προτεραιότητες μας για τη δημοτική περίοδο 2014-2019.
► Ολοκληρώνουμε τις διαδικασίες αποκατάστασης της πίστας του αυτοκινητοδρομίου και συνεχίζουμε την προσπάθεια για την αναπτυξιακή πορεία του αυτοκινητοδρομίου, διεκδικώντας την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων, μέσω Εθνικών και Ευρωπαϊκών προγραμμάτων για την υλοποίηση και άλλων έργων.
 
Συνεχίζουμε να δίνουμε βαρύτητα στη περιφέρεια, στα χωριά μας, εξασφαλίζοντας προγράμματα μέσω του νέου ΕΣΠΑ, για την τόνωση της αγροτικής οικονομίας, την κατασκευή αποχετευτικών δικτύων, την υλοποίηση έργων  ανάπλασης κ.α.
 
Ολοκληρώνουμε και υλοποιούμε έργα ύψους  26.000.000 ευρώ  που ήδη εντάξαμε σε προγράμματα κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου 2011-2014 . Ξεκινά τώρα το έργο των βιοκλιματικών αστικών αναπλάσεων ύψους 3.800.000.ευρώ, στην περιοχή που βρίσκεται πίσω από την πλατεία της Δημοτικής αγοράς, μια πραγματική ανάσα στην καρδιά της πόλης.
Καταθέσαμε κατά τη διάρκεια της Δημοτικής περιόδου 2011-2014, προτάσεις ύψους 18.000.000.ευρώ και διεκδικούμε την ένταξη τους σε προγράμματα όπως : η ολοκλήρωση του κλειστού κολυμβητηρίου στο αθλητικό πάρκο Ομόνοιας και η ολοκλήρωση του κλειστού γυμναστηρίου στον Άγιο Ιωάννη.
► Για την ανάπτυξη του τόπου μας εκμεταλλευόμαστε όλα τα προγράμματα και χρηματοδοτήσεις από ΕΣΠΑ, Εθνικό αναπτυξιακό νόμο, αγροτικά προγράμματα, κοινοτικές πρωτοβουλίες, διακρατικά και διαπεριφερειακά προγράμματα κ.λ.π. με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς, του τουρισμού και της αγροτικής οικονομίας.
Επεκτείνουμε το κοινωνικό ολοκληρωμένο πληροφοριακό σύστημα και σε άλλες ευπαθείς ομάδες, όπως ασθενείς, ηλικιωμένοι, μοναχικά άτομα, ΑΜΕΑ.
 • Επεκτείνουμε το κοινωνικό πρόγραμμα καταπολέμησης της φτώχειας (κοινωνική κουζίνα, κοινωνικό παντοπωλείο, κοινωνικό φαρμακείο, δημοτικός λαχανόκηπος) σε περισσότερους οικονομικά αδύναμους πολίτες και με νέο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, πέραν αυτού που υλοποιείται ήδη ύψους 816.000€.
 • Αξιοποιούμε εθνικά και Ευρωπαϊκά προγράμματα κοινωνικής πολιτικής που στηρίζουν ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.
 • Συνεχίζουμε την παροχή κοινωνικών υπηρεσιών από τη μονάδα κοινωνικής μέριμνας του Δήμου,  ΚΔΑΠ, ΚΔΑΠ-ΜΕΑ, Βοήθεια στο σπίτι.
 
Εφαρμόζουμε την ηλεκτρονική διακυβέρνηση και ψηφιακή σύγκλιση μέσω προγραμμάτων του νέου ΕΣΠΑ 2014-2020, για την αποτελεσματικότερη λειτουργία των υπηρεσιών του δήμου και την καλύτερη εξυπηρέτηση του πολίτη.
Συνεχίζουμε και ενισχύουμε πολιτιστικές και αθλητικές δραστηριότητες που επιτελούνται σε όλο το Δήμο και καθιερώνουμε νέους θεσμούς μέσω προγραμμάτων.
Δίνουμε ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα στο πρόγραμμα της ανακύκλωσης και της διαχείρισης των απορριμμάτων, με την προμήθεια μέσω προγραμμάτων και άλλων κάδων ανακύκλωσης, κομποστοποίησης, σύμμεικτων απορριμμάτων, προμήθεια και άλλων απορριμματοφόρων, πλυντηρίων κάδων κ.λ.π.
► Για την καλύτερη κυκλοφορία των οχημάτων στην πόλη επικαιροποιούμε την κυκλοφοριακή μελέτη.
► Υλοποιούμε μέσω προγραμμάτων έργα συντήρησης βελτίωσης οδικού δικτύου.
► Στη δημοτική περίοδο  2011-2014 ξεκίνησε η αξιοποίηση του κεντρικού πάρκου με τις εξής παρεμβάσεις:
 • ανακαινίσθηκε το θερινό θεατράκι
 • λειτούργησε μετά από 30 χρόνια το συντριβάνι
 • λειτούργησε το αναψυκτήριο στο θερινό θεατράκι
 • πεζοδρομήθηκε η οδός Δορυλαίου με αποτέλεσμα να ενοποιηθούν οι χώροι του πρώην κτηνιατρείου και του θερινού θεάτρου και να έχει δημιουργηθεί ο μεγαλύτερος ανοιχτός χώρος  (20 στρέμματα) στο κέντρο της πόλης.
 • Μετά από αυτές τις παρεμβάσεις και την έναρξη αξιοποίησης του κεντρικού πάρκου, ο επόμενος στόχος μας είναι η εκπόνηση μελέτης για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ανάπτυξης του κεντρικού πάρκου, ενώ παράλληλα θα γίνονται οι απαραίτητες ενέργειες για την εξασφάλιση χρηματοδοτήσεων προκειμένου να ολοκληρωθούν οι απαλλοτριώσεις και να αποζημιωθούν οι δικαιούχοι.
 • κατασκευάστηκε πίστα skate – board
► Μετά την κατεδάφιση της δημοτικής αγοράς και τη δημιουργία  πλατείας και χώρου πρασίνου, ο επόμενος στόχος είναι η αισθητική αναβάθμιση του χώρου με παρεμβάσεις στις όψεις των πολυκατοικιών αλλά και γενικότερα στον όλο χώρο.► Κατά τη διάρκεια της δημοτικής περιόδου 2011-2014 επιτεύχθηκε συμφωνία μεταξύ Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και του Δήμου Σερρών για την παραχώρηση 300 στρεμμάτων από το σύνολο των 345 στρεμμάτων των 3 στρατοπέδων Εμ. Παπά – Παπαλουκά – Αποθήκες Πυρομαχικών Λευκώνα,  τα οποία περιέρχονται οριστικά και αμετάκλητα στον Δήμο Σερρών.

Ο επόμενος στόχος είναι η αξιοποίηση των κτιρίων των στρατοπέδων  μέσω προγραμμάτων ή με την εγκατάσταση διαφόρων φορέων του Δήμου (πολιτιστικών, αθλητικών κ.λ.π.). Για τον λόγο αυτό χρειάζεται μια ολοκληρωμένη μελέτη αξιοποίησης των κτιρίων των στρατοπέδων.► Μετά τον εξωραϊσμό του σημερινού φυσικού χώρου του Αγ. Ιωάννη με τη λειτουργία του δημοτικού αναψυκτηρίου και της ανάδειξης της λίμνης, όπως επίσης και τη λειτουργία του σιντριβανιού της Κερκίδας στην πλατεία Αγ. Ιωάννη, ο επόμενος στόχος είναι η διαμόρφωση των 30 (τριάντα) στρεμμάτων δημοτικής έκτασης που υπάρχουν στο Αγ. Ιωάννη και θα αποτελέσουν συνέχεια του σημερινού φυσικού του χώρου. Για το σκοπό αυτό κατά τη διάρκεια της δημοτικής θητείας 2011-2014 εκπονήσαμε μελέτη και θα επιδιώξουμε την ένταξη της σε πρόγραμμα.

Συνεχίζουμε, ολοκληρώνουμε, δημιουργούμε!
Φίλες, φίλοι
Αυτή η Δημοτική Αρχή απέδειξε ότι δεν είναι ένα από τα ίδια, έκανε τη διαφορά με το παρελθόν, προάγοντας ένα νέο παράδειγμα διοίκησης.
Λειτουργήσαμε με κατανόηση, καλή θέληση και κοινωνική ευαισθησία, εξού και η σχέση εμπιστοσύνης που δημιουργήσαμε με τους δημότες, μαζί σας, που είναι η βάση για την πρόοδο και την ευημερία.
Ο ερχόμενος Σεπτέμβριος είναι η αφετηρία μιας μακράς αυτοδιοικητικής διαδρομής.
Καθ’οδόν θα υπάρξουν προκλήσεις, αλλαγές, ευκαιρίες, απειλές.
Είμαστε έτοιμοι!
Χάρη στη νοικοκυροσύνη μας, έχουμε θωρακίσει το Δήμο μας, τον έχουμε προετοιμάσει για να αντλήσει τα μέγιστα από προγράμματα, ενώ έχουμε συγχρόνως δρομολογήσει ένα δημιουργικό πλαίσιο που άλλαξε την όψη της πόλης και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των δημοτών μας σταδιακά.
Αμετακίνητος στόχος μας, είναι μια κοινωνία αλληλεγγύης σε έναν σύγχρονο Δήμο, δυναμικό, με προσωπικότητα, με ξεχωριστή φυσιογνωμία και υψηλό δείκτη ευζήν.
Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να κάνουμε τις εξαγγελίες πράξη, το αποδείξαμε.
Διαθέτουμε τη γνώση, την εμπειρία και τη δύναμη για αυτό είμαι σίγουρος ότι οι συνδημότες μας θα δώσουν και πάλι την ψήφο τους στην ανανεωμένη ομάδα που κερδίζει.
Θα πουν ναι στην ανιδιοτελή προσφορά, στην αφοσίωση, στην εργασιομανία, στην ειλικρίνεια, στην εντιμότητα, στη δράση, στην πρωτοβουλία.
Για να πάμε τον Δήμο Σερρών μπροστά. Πιο γρήγορα. Πιο μακριά.
Γιατί η θέση του τόπου μας είναι στην πρώτη σειρά.
Φίλες, φίλοι,
Την Κυριακή η Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων πρώτη δύναμη!
Γιορτάζουμε τη Νίκη της προκοπής!
Advertisements

One Response to "Πέτρος Αγγελίδης: «Την Κυριακή οι Σερραίοι θα υπερψηφίσουν την τολμηρή, ήρεμη δύναμη, τη Δημοτική Πρωτοβουλία Σερραίων» (φωτο)"

 1. σκοταδοψυχος   17 Μαΐου 2014 at 09:15

  Μετά το αυτοκινητοδρομιο τη Δευας, το αποχετευτικο, το υπόγειο παρκινγκ, τις κατασκηνωσεις, στο παρα5 τον δουλεψε Και ο καιρός !!!