Πλημμύρες-Σέρρες: Αρχίζουν οι εργασίες αποκατάστασης του αναχώματος στον Πεθελινό

Σερρες-πλημμυρες-2015-03-12 dΑρχίζουν την Τρίτη 24-03-2015 οι εργασίες αποκατάστασης του διαρρηγμένου αναχώματος – Επιλέχθηκε η εταιρία που θα αναλάβει το έργο

Η τεχνική κατασκευαστική εταιρία με την επωνυμία «Φορέας» ΑΤΕΒΕ είναι αυτή που θα αναλάβει τις εργασίες αποκατάστασης των προσβάσεων και του ρήγματος στο  ανάχωμα του Πεθελινού. Το έργο ανατέθηκε στην συγκεκριμένη εταιρία  με απόφαση του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, αφού προηγουμένως εξετάστηκαν ενδελεχώς οι συνολικά πέντε οικονομοτεχνικές προτάσεις που είχαν κατατεθεί από αντίστοιχο αριθμό εταιριών και κρίθηκε πως η συγκεκριμένη εταιρία είναι αυτή που μπορεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο τρόπο στις ανάγκες του συγκεκριμένου έργου.

«Σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία ανάδειξης της αναδόχου εταιρίας, κάτι για το οποίο είχαμε δεσμευτεί από τις προηγούμενες ημέρες. Οι εργασίες αποκατάστασης θα αρχίσουν αμέσως. Ήδη αύριο το πρωί τα μηχανήματα της εταιρίας θα βρίσκονται εγκατεστημένα στο σημείο όπου έχει διαπιστωθεί το πρόβλημα και σύμφωνα με την πρόταση που έχουν καταθέσει, το έργο θα αποπερατωθεί σε διάρκεια 30 ημερών», τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης.