Πλημμύρισε από μουσική και παιδικά χαμόγελα η Π.Ε. Σερρών

Πλημμύρισε από μουσική και παιδικά χαμόγελα η Π.Ε. Σερρών

χορευτικα-Ukraine-Poland-001Μαθητές- μέλη χορευτικών συλλόγων από την Πολωνία και την Ουκρανία υποδέχτηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23-06-2015 η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Τα παιδιά παρουσίασαν ένα πλούσιο χορευτικό πρόγραμμα μπροστά από το κτήριο του Διοικητηρίου, μεταφέροντας σε όλους τους Σερραίους τα στοιχεία του πολιτισμού και της παράδοσης των χωρών τους.

Ακολούθησε η επίσημη υποδοχή τους στην αίθουσα «Κωνσταντίνος Καραμανλής» από τον Βασίλη Βαφειάδη, προϊστάμενο του τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Σερρών.

χορευτικα-Ukraine-Poland-002  «Είμαστε ευτυχείς που βρίσκεστε κοντά μας και σας ευχαριστούμε που μας τιμάτε με την παρουσία σας. Τα χαμόγελά σας φωτίζουν τις ψυχές μας και μας δίνουν δύναμη και ελπίδα για το αύριο, όπου ως νέοι καλείσθε να διαδραματίσετε ένα σημαντικό ρόλο. Τέτοιου είδους εκδηλώσεις συμβάλλουν στην ανάπτυξη ουσιαστικών δεσμών φιλίας μεταξύ των χωρών, που θεωρούμε πως είναι μείζονος σημασίας ιδιαίτερα την περίοδο που διανύουμε», τόνισε μεταξύ άλλων ο Βασίλης Βαφειάδης, καλωσορίζοντας τους μαθητές στην Π.Ε. Σερρών

χορευτικα-Ukraine-Poland   Να τονίσουμε πως τα παιδιά φιλοξενούνται στις Σέρρες στο πλαίσιο της 13ης  Καλλιτεχνικής Παιδικής Συνάντησης  με τον τίτλο «Το γέλιο του παιδιού, το μέλλον του κόσμου» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Καπετάν Μητρούσης» σε συνεργασία με τον Δήμο Σερρών και ειδικότερα την Αντιδημαρχίας Πολιτισμού και Αθλητισμού.

χορευτικα-Ukraine-Poland-005  Η εκδήλωση υποδοχής στο Διοικητήριο ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων.