Πλήθος κόσμου στην κοπή βασιλόπιτας του συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών (φωτο)

Πλήθος κόσμου στην κοπή βασιλόπιτας  του συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών (φωτο)
Ο Πρόεδρος του ΣΑΣ Σ.Μανουσίδης, κοβει την βασιλόπιτα του συλλόγου
Ο Πρόεδρος του ΣΑΣ Σ.Μανουσίδης, κοβει την βασιλόπιτα του συλλόγου

Την Κυριακή 2-2-2014 πραγματοποιήθηκε με πρωτοφανή επιτυχία η κοπή της βασιλόπιτας  του συλλόγου Αντισφαίρισης Σερρών στο ξενοδοχείο ELPIDA RESORT & SPA. Στην εκδήλωση παρέστησαν σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου, γονείς, αθλητές αλλά και πολλοί φίλοι του συλλόγου που βρήκαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές για την νέα αγωνιστική χρονιά και να τιμήσουν ανθρώπους που ίδρυσαν και στήριξαν το σύλλογο στην διάρκεια των 35 χρόνων από την ίδρυση του. Επίσης βραβεύθηκαν παλιοί και νέοι αθλητές για την συμμετοχή και τις διακρίσεις τους σε αγώνες. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΣΑΣ:

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι βουλευτές Σερρών κ. Λεονταρίδης  Θεόφιλος, κα Κόλλια – Τσαρουχά Μαρία, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης Ιωάννης, εκπρόσωπος του Δημάρχου Σερρών  γ.γ.  του Δήμου κ. Σοφοκλής Θεμιστοκλέους, ο νυν πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού κ. Χατζημαργαρίτης Μαργαρίτης και οι πρώην κ. Δούκας Γιώργος, ο πρώην Διευθυντής κ. Κουτρουβέλης Δημήτριος, οι εκπρόσωποι των παρατάξεων του Δήμου Σερρών κ. Μηλίδης Θεόδωρος, κ. Φωτιάδης Στέφανος και κ. Χρυσανθίδης Βασίλης, κ. Κοτρώνης  Παναγιώτης.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΣΑΣ (Πρόεδρος Σωτήρης Μανουσίδης, γραμματέας η κυρία Φωτεινή Αποστολίδου) απευθύνει ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους που στηρίζουν την προσπάθεια αναβάθμισης του αθλήματος αντισφαίρισης στις Σέρρες.