ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: «ΜΑΧΗΤΗΣ» και στη βροχή!!!

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ: «ΜΑΧΗΤΗΣ» και στη βροχή!!!

Την περασμένη Κυριακή (06/05) η εκπροσώπηση των αθλητών του Σερραϊκού ποδηλατικού συλλόγου «ΜΑΧΗΤΗΣ» ήταν πολλαπλή τόσο στην άσφαλτο όσο και στο χώμα.

Το πρώτο ραντεβού δόθηκε στο Συκούριο Λάρισας για την «Ανάβαση Σπηλιάς». Ένας αγώνας δρόμου τύπου ανάβασης όπου ξεχωρίζουν οι ανηφορίστες και τα δυνατά πόδια, ο οποίος έγινε ακόμα δυσκολότερος λόγω της βροχής που έκανε αισθητή την παρουσία της σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα.

Μέρος σ’ αυτόν τον αγώνα πήραν τόσο οι μικροί μας αναβάτες όσο και οι μεγάλοι.

Αναλυτικά:

ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ (8ος Μίνι Μικρά), ΚΟΝΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ (10ος Μίνι Μικρά), ΒΛΑΧΟΥ ΕΛΕΝΗ (6η Μίνι Μεγάλα Κορίτσια), ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ (4ος Μίνι Μεγάλα), ΣΚΕΜΠΕΡΗΣ ΑΛΚΗΣ (6ος Μίνι Μεγάλα), ΚΟΝΤΟΣ ΝΑΠΟΛΕΩΝ (10ος Μίνι Μεγάλα), ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ (15ος Παίδες), ΨΑΡΡΑΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ (20ος Άνδρες), ΕΣΚΙΤΖΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ (5ος Open 30+) ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (3ος Open 40+).

Στα Μετέωρα 8ος ο ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ

Την ίδια μέρα  στα Μετέωρα στον ομώνυμο αγώνα Mtb ο ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ πήρε μέρος σ’ έναν πολύ καλά οργανωμένο αγώνα, που είχε πάνω από 300 συμμετοχές με σημαντικά ονόματα όπως αυτό του Παγκόσμιου Πρωταθλητή Περικλή Ηλία.

Τελικά ο ΣΤΑΥΡΟΣ κατάφερε και τερμάτισε 8ος στην 40+.

Η συνέχεια θα δοθεί την επόμενη Κυριακή στην Κομοτηνή και πάλι στην ποδηλασία δρόμου με το Πρωτάθλημα Β.Ελλάδος της κατηγορίας MASTER!