ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ-ΜΑΧΗΤΗΣ: Πρωταθλητής Ελλάδας στο 4-CROSS ο Παντελής Θεοδωριδης

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ-ΜΑΧΗΤΗΣ: Πρωταθλητής Ελλάδας στο 4-CROSS ο Παντελής Θεοδωριδης

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΑΠΣ ΜΑΧΗΤΗ Σερρών έντονο και γεμάτο επιτυχίες το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε (21-22/09/2019) τόσο για τον σύλλογο αλλά και για την Σερραϊκή Ποδηλασία κατ’ επέκταση.

Αρχικά στις Πανελλήνιες Μέρες Νεολαίας στην Αθήνα γνωστές αλλιώς και ως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα των Μικρών Κατηγοριών. Εκεί όπου ο ΜΑΧΗΤΗΣ αντιπροσωπεύτηκε από 2 αθλητές. Τον ΑΝΤΩΝΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ (περσινό Πρωταθλητή Ελλάδος) και τον ΠΑΝΤΕΛΗ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗ (Κυπελλούχο ΕΠΣΜΑΘ-2018). Τελικά οι αθλητές τα κατάφεραν περίφημα φέρνοντας μας για ακόμα μια χρονιά το κύπελλο του Πρωταθλητή Ελλάδος (!!!) (ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ στο 4-Cross, ΠΑΜΠΑΊΔΕΣ) και μια 3η θέση (ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ στην Ατομική Χρονομέτρηση, ΜΙΝΙ-ΜΕΓΑΛΑ). Επίσης στην Ατομική Χρονομέτρη ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ τερμάτισε 46ος και στο 4-Cross ο ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 7ος.

Λίγο πιο βόρεια στην Θεσσαλονίκη διεξήχθη και το Πρωτάθλημα Master Β. Ελλάδος. Ο ΜΑΧΗΤΗΣ κατάφερε μέσω των αθλητών του να πολιορκήσει τα βάθρα. Αναλυτικά:   ΘΟΔΩΡΟΣ ΓΚΟΥΤΟΥΔΗΣ (13ος Γενικής-3ος Master A), ΣΤΑΥΡΟΣ ΓΙΔΟΥΛΙΔΗΣ (14ος Γενικής-7ος Master B), ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΟΝΤΟΣ (20ος Γενικής-11ος  Master B), ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ (21ος Γενικής- 5ος Master Γ) και ΜΑΚΗΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ (23ος Γενικής-  6ος Master Γ).

Παράλληλα στην γειτονική  Ιταλία ο ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΨΑΡΡΑΣ τερμάτισε στην Πεσκάρα στον αγώνα Τριάθλου IronMan 70.3 βάζοντας τον εαυτό του στην λίστα των τερματισάντων ενός αγώνα  IronMan!