ΠοδηλατοVόlta για μικρούς και μεγάλους και με σύμμαχό τον καιρό στις Σέρρες

ΠοδηλατοVόlta για μικρούς και μεγάλους και με σύμμαχό τον καιρό στις Σέρρες

Πραγματοποιήθηκε στις 12/06 ημέρα Κυριακή στην πλατεία Κρονίου η ποδηλατική εκδήλωση με την ονομασία ΠοδηλατοVόlta .

Το ποδηλατικό και το τριαθλητικό τμήμα του ΜΓΣ Πανσερραϊκός, ο σύλλογος Σερραίες Μανούλες και το καφέ bar Volta, ένωσαν τις δυνάμεις και πραγματοποίησαν για πρώτη φορά στο κέντρο της πόλεως των Σερρών ποδηλατική εκδήλωση για μικρές και μεγάλες ηλικίες. Η πλατεία κατακλύστηκε από μικρούς λιλιπούτειους ποδηλάτες έτοιμους να δοκιμάσουν και να υπερκεράσουν όλα τα τεχνικά εμπόδια που είχαν ετοιμάσει οι προπονητές του ποδηλατικού τμήματος. Υπήρξε ένας ποδηλατικός στίβος με διάφορα εμπόδια όπως τραμπάλα, ξύλινη γέφυρα, διαδρομές διαβαθμισμένης δυσκολίας και φυσικά πολύ μεράκι από τους ανθρώπους που βοήθησαν στην εκδήλωση αυτή.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Ο καλός καιρός, σύμμαχος στις προσπάθειες των μικρών ποδηλατών, η μουσική, ο ξυλοπόδαρος, ο κλόουν, ο ζογκλέρ και τα πολλά χαμόγελα ήταν το κύριο χαρακτηριστικό της εκδήλωσης.

Οπως αναφέρει ο ΜΓΣ Πανσερραϊκός:

Ο στόχος – να αφυπνίσουμε τοπική ηγεσία και φορείς ότι το ποδήλατο είναι πια ένα αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας και πρέπει να πάψει πια να αντιμετωπίζεται ως πρόβλημα αλλά ως λύση- επετεύχθη, σε μία πόλη η οποία δεν είναι καθόλου φιλόξενη στη χρήση του ποδηλάτου.

195 μικροί ποδηλάτες (εγγεγραμμένοι), γονείς, συνοδοί, παιδιά που δεν ήρθαν προετοιμασμένα να κάνουν ποδήλατο, αλλά έκαναν όμως έχοντας μεριμνήσει να υπάρχουν και κάποια εφεδρικά ποδήλατα, ένα μεγάλο πλήθος κόσμου κατέκλυσε την πλατεία επιβραβεύοντας την όλη προσπάθεια και δίνοντας το μήνυμα ότι οι ποδηλάτες πλέον έχουν λόγο, έχουν φωνή .

Η ποδηλατική ακαδημία του Πανσερραϊκού ξεκίνησε.

Το νέο αίμα της ποδηλασίας είναι εδώ και ο Πανσερραϊκός δίπλα τους να τους στηρίξει .

ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ του ΜΓΣ Πανσερραϊκος τμήμα ποδηλασίας
Για όλη αυτήν την εκδήλωση οφείλουμε ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον κύριο χορηγό-διοργανωτή καφέ bar Βόλτα κ. Κώστα Πασχαλίδη, το σύλλογο Σερραϊες Μανούλες και ένα ακόμα μεγαλύτερο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές φίλους του ποδηλάτου που βοήθησαν στην υλοποίηση των δραστηριοτήτων καθώς χωρίς αυτούς δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτα:

Κουνούπης Αναστάσιος – προπονητής Ακαδημίας 
Κασσίδης Αιμιλιανός – προπονητής Ακαδημίας 
Σουγιουτζόγλου Μιχάλης –προπονητής Ακαδημίας 
Νάκου Νικόλαος – Γενικός Αρχηγός ομάδας 
Ασλανίδης Άγγελος – Οικονομικός Υπεύθυνος
Τσαούσογλού Ιωάννης
Ιατρίδης Γιώργος
Ξανθόπουλος Στέφανος
Πιθαμίτσης Κώστας