Ποια ιατρικά αναλώσιμα είναι απαραίτητα για τα περισσότερα ιατρεία

Ποια ιατρικά αναλώσιμα είναι απαραίτητα για τα περισσότερα ιατρεία

Χρειάζεστε έναν καινούργιο προμηθευτή για τα ιατρικά αναλώσιμά σας; Η εταιρεία P&P Ιατρικά είναι στη διάθεσή σας για να σας παρέχει μία μεγάλη γκάμα προϊόντων και ιατρικών ειδών που μπορούν να καλύψουν τις ανάγκες σας, σε όλους τους τομείς. Για να μπορέσετε να παραγγείλετε όλα όσα χρειάζεστε τα βήματα είναι απλά! Μπορείτε να επικοινωνήσετε είτε τηλεφωνικώς στον όμιλο στο 210 68 25 750, είτε να δείτε την μεγάλη ποικιλία online και να επιλέξετε να κάνετε εύκολες και απλές ηλεκτρονικές αγορές.

Γάζες & επίδεσμοι – Ποια προϊόντα είναι απαραίτητα

Για την περιποίηση του τραύματος σε όλα τα σημεία του σώματος είναι απαραίτητες οι γάζες, οι επίδεσμοι, τα επιθέματα τραυμάτων και άλλα ειδικά προϊόντα, όπως χειρουργικές ταινίες και προκατασκευασμένοι γυψονάρθηκες.

Τα τολύπια γάζας ανήκουν στα χειρουργικά υλικά, τα οποία χρησιμοποιούνται ευρέως, χωρίς ξέφτια σε διάφορες περιπτώσεις. Μπορείτε να τα βρείτε online. Είναι υδρόφιλα και απορροφητικά.

Επιδεσμικές ταινίες

Οι Micropone είναι οι πιο διαδεδομένες παντού! Προσφέρουν εξαιρετική συγκράτηση που εξασφαλίζει πολύ γερό κράτημα στο τραύμα. Διατίθενται σε ρολά και είναι κατασκευασμένα από μετάξι για περισσότερη αντοχή.

Παγοκύστες

Οι παγοκύστες είναι επίσης ένας πολύ διαδεδομένος εξοπλισμός, ο οποίος διακρίνεται για την ευρύτητα της χρήσης του. Μπορεί να προσφέρει μείωση πόνου και μεγάλη σύσφιξη στο δέρμα που υποφέρει μετά από έγκαυμα ή τραυματισμό.  Κάθε παγοκύστη για κάθε μέρος του σώματος προσφέρει μία γρήγορη ανάρρωση ακόμα και μετά από χειρουργείο.

Ακόμα κι αν δεν βρήκατε αυτό που ψάχνετε…σας το φέρνουμε!

Η διαδικασία είναι απλή! Αν έχετε ιδιαίτερη προτίμηση σε κάποιο brand ή ακόμα δεν  βρήκατε αυτό που ψάχνετε, μπορείτε να συμπληρώσετε μία φόρμα με τα προσωπικά σας στοιχεία και το προϊόν που επιθυμείτε και ένας εκπρόσωπος θα επικοινωνήσει μαζί σας για την εξέλιξη του αιτήματός σας.

Δείτε περισσότερα στο iatrika-analosima.gr.