ΝΕΩΤΕΡΟ: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά και ποιά θα ανοίξουν στο ν.Σερρών την Τετάρτη 9/1

ΝΕΩΤΕΡΟ: Ποια σχολεία θα μείνουν κλειστά και ποιά θα ανοίξουν στο ν.Σερρών την Τετάρτη 9/1
Σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το μεσημέρι της Τρίτης 8/1 ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης Σερρών Κωνσταντίνου Τενεκετζή, τα σχολεία της πόλης των Σερρών θα ανοίξουν αύριο κανονικά, όπως και αυτά των Δήμων Βισαλτίας, Εμμανουήλ Παππά και Σιντικής (μόνο της Δημοτικής ενότητας). Αντίθετα κλειστά θα παραμείνουν τα σχολεία στους δήμους Αμφίπολης, ΗράκλειαςΝέας Ζίχνης , Δημοτικές ενότητες Τραγίλου, ΔΕ Κερκίνης , ΔΕ Πετριτσίου, ΔΕ Αχλαδοχωρίου και ΔΕ Αγγίστρου.
Αναλυτικά

ΝΕΩΤΕΡΗ Ανακοίνωση του Διευθυντή Διεύθυνσης Δ.Ε. Σερρών για τη λειτουργία την Τετάρτη 09-01-2019

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019:

  • Θα λειτουργήσουν κανονικά οι Σχολικές Μονάδες  των Δήμων Σερρών, Βισαλτίας, Εμ. Παππά και Σιντικής.
  • Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία που ανήκουν στους Δήμους Αμφίπολης, Ηράκλειας και Ν. Ζίχνης.
  • Θα λειτουργήσουν κανονικά οι σχολικές μονάδες  των Δήμων Σερρών, Βισαλτίας (εκτός από τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Τραγίλου) και Εμ. Παππά .
  • Δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία που ανήκουν στους Δήμους Αμφίπολης, Ηράκλειας και Ν. Ζίχνης  και Σιντικής (εκτός από τα σχολεία της Δημοτικής Ενότητας Σιδηροκάστρου που θα λειτουργήσουν).

Τα Δημοτικά Σχολεία και Νηπιαγωγεία

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω των καιρικών συνθηκών  και σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δήμων της Π.Ε.Σερρών, αύριο Τετάρτη 09 Ιανουαρίου 2019, αναστέλλεται η λειτουργία των σχολικών μονάδων της Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών ως εξής:

  • Όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Αμφίπολης.
  • Όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ν.Ζίχνης
  • Όλων των σχολικών μονάδων του Δήμου Ηράκλειας
  • Του Νηπιαγωγείου Κάτω Καμήλας του Δήμου Σερρών

O Δ/ντής

Δ/νσης Α/θμιας Εκπ/σης Σερρών

Ξενοφών Παπασταμόπουλος

Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Σερρών, καθώς και όλες οι  σχολικές μονάδες των Δήμων Βισαλτίας, Εμ.Παππά, Σιντικής θα λειτουργήσουν κανονικά.

Κλειστά σχολεία στον Δήμο Σιντικής

Σε ανακοίνωσή του το βράδυ της Τρίτης 8/1 ο Δήμος Σιντικής αναφέρει:

Αύριο Τετάρτη 9/1/2019 όλα τα σχολεία της ΔΕ Κερκίνης , ΔΕ Πετριτσίου, ΔΕ Αχλαδοχωρίου και ΔΕ Αγγίστρου θα παραμείνουν κλειστά λόγω τόσο του σημερινού παγετού όσο και της εξέλιξης του φαινομένου με την ονομασία «Υπατία» που θα πλήξει ιδιαίτερα την περιοχή μας η οποία κηρύχτηκε και σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης μετά το πέρασμα της κακοκαιρίας με την ονομασία ΣΟΦΙΑ πριν μια εβδομάδα.