Ποια τα οφέλη της οξυγονοθεραπείας;

Ποια τα οφέλη της οξυγονοθεραπείας;

Χωρίς οξυγόνο κανένας οργανισμός δεν μπορεί να επιβιώσει! Και όμως υπάρχουν πολλοί άνθρωποι, οι οποίοι αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινή τους ευκολία λόγω της έλλειψης O2.

Η οξυγονοθεραπεία είναι ένας από τους αποδεδειγμένα αποτελεσματικούς τρόπους αποθεραπείας όχι μόνο ασθενών που αντιμετωπίζουν αναπνευστικά προβλήματα αλλά και άλλων ομάδων ασθένειας. Πραγματοποιείται η αναπνοή 100% οξυγόνου, όπου η πίεση αυξάνεται. Αυτό επιτυγχάνεται με την επιπλέον είσοσο αέρα μέσω της ειδικής μάσκας που εφαρμόζει σε μύτη και στόμα.

Ποια είναι τα είδη μάσκας;

Συσκευές Cpap

H υπνική άπνοια και τα αναπνευστικά προβλήματα, μπορούν να αντιμετωπιστούν στο σπίτι με την μάσκα c-pap, ανατομικού σχήματος.

Η λειτουργία τους είναι εντελώς αθόρυβη και η συσκευή είναι κατασκευασμένη, με εκσυγχρονισμένα πρότυπα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας. Πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό είναι το ότι μπορεί να ξεχωρίσει τα είδη της άπνοιας και να ρυθμιστεί με ασφάλεια. Δείτε εδώ  συσκευές c-pap που καλύπτονται με εγγύηση 3 χρόνων.

Συσκευές Bi-pap

Οι συσκευές bi-pap  συνίστανται σε ασθενείς που δεν συμμορφώνονται με άλλες συσκευές, λόγω των υψηλών πιέσεων. Οι bi-pap παρέχουν δύο επίπεδα πιέσεων, ακολουθώντας την αναπνοή του κάθε ασθενούς ξεχωριστά.

 

Ποια είναι τα κυριότερα πλεονεκτήματα της οξυγονοθεραπείας;

  1.  Αυξάνει το οξυγόνο

Οι ιστοί πλέον έχουν περισσότερο οξυγόνο, με αποτέλεσμα τα ταλαιπωρημένα μέρη του σώματος να βρίσκονται σε πλεονεκτητική θέση. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα και την ταχύτερη απομάκρυνση των τοξινών από το σώμα.

  1. Αγγειοσύσπαση

Οι ιστοί οξυγονώνονται και τα αγγεία ανοίγουν, με τα καλύτερα αποτελέσματα για όλες τις ομάδες ασθενών. Παράλληλα πραγματοποιείται αγγειογένεση, η οποία επιφέρει και αιμάτωση των ιστών.

Εμπιστευθείτε την ANG MEDICALS και βρείτε εξαιρετικής ποιότητας συσκευές οξυγονοθεραπείας!