Ποιές είναι οι ιδανικές σκυλοτροφές για τους μικρούς σας φίλους;

Ποιές είναι οι ιδανικές σκυλοτροφές για τους μικρούς σας φίλους;

Σκυλοτροφές Belcando, Barking Heads και Royal Canin.

Όσοι έχετε κατοικίδια και συγκεκριμένα σκυλάκια, γνωρίζετε πολύ καλά ότι όλες οι απαραίτητες βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά προέρχονται από την τροφή που τους δίνουμε. Οι κτηνίατροι δε συμβουλεύουν τους ιδιοκτήτες σκύλων, για τη διατροφή τους να επιλέγουν μόνο ξηρά τροφή. Με αυτόν τον τρόπο όχι μόνο βελτιώνουν την λειτουργία του πεπτικού συστήματος, αλλά ταυτόχρονα παρατείνουν την διάρκεια ζωής τους.

Στόχος των ιδιοκτητών σε κάθε περίπτωση είναι μια υγιεινή και ισορροπημένη διατροφή. Στο εμπόριο είναι γεγονός πως υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές και σε πολλές τιμές. Μην σας παρασύρουν οι χαμηλές τιμές, αυτό που έχει σημασία είναι να επιλέγετε μια ξηρά τροφή η οποία να κρατά το τρίχωμα του σκύλου σας λαμπερό και τα δόντια του να υγιή και γερά.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι οι εταιρείες ξηράς τροφής έχουν εντρυφήσει στον τομέα της διατροφής και όλο και περισσότεροι ιδιοκτήτες επιλέγουν για τη διατροφή του σκύλου τους σκυλοτροφές Belcando και Royal Canin, οι κορυφαίες και ποιοτικότερες εταιρείες της αγοράς.

Μια ακόμη εξαιρετική επιλογή για τη διατροφή του σκύλου σας είναι και η σκυλοτροφή Barking Heads. Εξαιρετική ποιότητα, πλούσια τροφή σε βιταμίνες, χωρίς δημητριακά, χωρίς γλουτένη, χωρίς συντηρητικά μόνο με θρεπτικά συστατικά υψηλής ποιότητας, έρχεται από την Αγγλία και αναβαθμίζει την καθημερινή διατροφή του σκύλου μας.

Σε όποια ηλικία και αν είναι ο μικρός σας φίλος πρέπει να γνωρίζετε πως για κάθε ηλικία περιέχονται και διαφορετικά συστατικά μέσα στην τροφή. Για παράδειγμα, η εταιρεία Barking Heads, έχει ειδική σκυλοτροφή μελετημένη για τις ανάγκες των υπερήλικων σκύλων.

Οι τροφές senior για ηλικιωμένους σκύλους περιέχουν συνήθως μικρότερα ποσοστά πρωτεϊνών καθώς οι σωματικές τους ανάγκες αλλάζουν. Με ένα μοναδικό συνδυασμό εύκολα αφομοιώσιμων συστατικών και την προσθήκη αντιοξειδωτικών, καθώς και ενός extra συμπλέγματος για την φροντίδα ισχίων & αρθρώσεων, αυτή η εξαιρετικά προσεγμένη τροφή θα δώσει φτερά στο βάδισμα του!

Επιλέξτε σκυλοτροφές μέσα από την μεγάλη ποικιλία που προσφέρει το online pet shop Pets-Friends! Ο καλύτερος φίλος για το κατοικίδιό σας.