Ποιές είναι οι τάσεις για τα γυαλιά ηλίου που θα φορεθούν το 2015;

Ποιές είναι οι τάσεις για τα γυαλιά ηλίου που θα φορεθούν το 2015;

Τα γυαλιά ηλίου  πράγματι αποτελούν βασικό αξεσουάρ τόσο για τις αντρικές, όσο και για τις γυναικείες εμφανίσεις, αλλά ταυτόχρονα έχουν και λειτουργικό χαρακτήρα καθώς προστατεύουν τα μάτια από τις υπεριώδεις ακτίνες του ήλιου, οι οποίες ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, μπορούν να προκαλέσουν ανεπανόρθωτες βλάβες.

Οι περισσότεροι ωστόσο, δίνουν περισσότερη σημασία στο στιλ των γυαλιών, παρά στην καλή ποιότητα των φακών. Εμείς σας παρουσιάζουμε τις τάσεις που θα επικρατήσουν για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2015, ώστε να είστε in fashion και να κυκλοφορείτε με στιλ.

Χρώμα στους φακούς

Πράγματι, όπως και την άνοιξη η φύση είναι στα καλύτερά της με τα χρώματα να πλημμυρίζουν τα ρούχα μας, τώρα το χρώμα δηλώνει παρών και στα γυαλιά ηλίου. Τα έντονα χρώματα έρχονται να ανεβάσουν την διάθεσή μας, με χαρακτηριστικές αποχρώσεις αυτές του κίτρινου, του γαλάζιου ή του δαμασκηνί.

Σκελετοί

Ακόμη και στους σκελετούς τα έντονα χρώματα δεν παραλείπονται σε καμία περίπτωση. Οι τάσεις φέτος επιβάλουν τα μεγάλα γεωμετρικά σχήματα, τους έντονους χρωματισμούς στους σκελετούς, ενώ εξαιρετική επιλογή αποτελούν οι λευκοί σκελετοί. Ειδικά οι σκελετοί που συνδυάζουν την λευκή απόχρωση με το στιλ cat eye, σίγουρα θα κλέψουν τις καρδιές των γυναικών.

Μέγεθος: extra large

Οι fashionistas προτείνουν να επιλέγουμε υπερμεγέθη γυαλιά ηλίου τα οποία χαρίζουν μια chic & glamorous διάθεση στα outfits μας, ενώ ταυτόχρονα καλλιεργούν και ένα μυστηριώδες ύφος, καθώς καλύπτουν μεγάλο μέρος του προσώπου μας. Επιλέξτε μεγάλα γυαλιά και εντυπωσιάστε σαν star της δεκαετίας του ’60. Δείτε ένα ζευγάρι που αγοράσαμε πρόσφατα και μας άφησε απόλυτα ικανοποιημένους εδώ.

Vintage

Σίγουρα θα έχετε παρατηρήσει ότι το vintage έχει εισβάλλει για τα καλά στο στιλ μας και μας παραπέμπει σε παλαιότερες δεκαετίες. Τα γυαλιά έχουν και φέτος vintage διαθέσεις και hippie στοιχεία που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν τις μικρότερες ηλικίες που υιοθετούν πιστά τις τελευταίες τάσεις και δε διστάζουν να τολμήσουν στα εκκεντρικά σχέδια.

Ευχαριστούμε το ηλεκτρονικό κατάστημα gialiailiou.gr  για τις πολύτιμες συμβουλές του!