Ποιος είναι ο Βελίκης … Ηλίας στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ των Σερρών;

Ποιος είναι ο Βελίκης … Ηλίας στο ψηφοδέλτιο ΣΥΡΙΖΑ των Σερρών;

Τα ψηφοδέλτια σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της χώρας ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής (6/9) η Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα σε αυτά, όπως ήταν φυσικό και αυτό που αφορά την Π.Ε. Σερρών.

Όταν το διαβάσαμε μείναμε για λίγο… «μετέωροι» αναρωτώμενοι «ποιος στο διαολο είναι ο Βελίκης Ηλίας» στην 8η θέση (τιμητική) της λίστας του ψηφοδελτίου. Μετά το λεγόμενο «ρωτώντας πας στη πόλη», διαπιστώσαμε πως πρόκειται για το ιστορικό στέλεχος της Αριστερά και πρώην Βουλευτη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ στις Σέρρες Βελλίκη Φιντία.

Βελλίκης-Φιντίας
Βελλίκης Φιντίας, Δικηγόρος, πρ. Βουλευτής της Αριστεράς (1989-1990)

Τωρα τι να υποθέσουμε, προφανώς πρόκειται για λάθος… «προχειρότητας», γιατί αν σε ένα τοσο προβεβλημένο τοπικά και πανελλήνια ιστορικό στέλεχος της αριστεράς, κάνεις λάθος στην απλή αναγραφή του ονόματός του στη τιμητική θέση του τοπικου ψηφοδελτίου σου, τοτε φαντάσου τι γίνεται για σοβαρότερα ζητήματα!

Ήσσονος σημασίας (σε σχέση με αυτό) η αναγραφή έτερου υποψηφίου, στο ίδιο ψηφοδέλτιο, μόνο του επιθέτου του «ΑΡΓΥΡΙΑΔΗΣ». Να υποθέσουμε ότι δεν γνώριζε ο συντάκτης ή ο υποβολέας του το  μικρό του όνομα «Νίκος». (Πάντα μιλάμε για την επίσημη λίστα των ψηφοδελτίων που μοιράστηκε σε όλα τα ΜΜΕ της χώρας)

Σε έτερο όνομα, ο συντάκτης φαίνεται να γνωρίζει ότι το «Φενια» (με το οποίο είναι ευρύτερα γνωστή) της υποψηφίου Ανθουλάκη βγαίνει από το… «Καφενεία» !!!

σ.σ. Καφενεία εεε, Καφενεία!!!

σ.σ 2 Στις 9/9 (τρεις μέρες μετά) με νέα ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ προς τα ΜΜΕ δίνει ξανά τις λίστες με τα ψηφοδέλτια στην Επικράτεια όπου έχουν διορθωθεί τα λάθη του ψηφοδελτίου Σερρών αναγράφοντας τα ορθα στοιχεία.