Ποιος Σερραίος εντυπωσίασε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βόλεϊ με την οργάνωση του final4 Κυπέλλου γυναικών

Ποιος Σερραίος εντυπωσίασε τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Βόλεϊ με την οργάνωση του final4 Κυπέλλου γυναικών

Ο πρόεδρος της Ε.Ο.ΠΕ. Γιώργος Καραμπέτσος φιλοξενήθηκε την περασμένη Δευτέρα 8/4 στον ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΤ Σερρών με παρουσιαστή τον Βασίλη Αναστασιάδη και μίλησε για τη διοργάνωση του final-4 του Κυπέλλου γυναικών στις Σέρρες

Το final 4 ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου (6/4), αλλά ο Πρόεδρος της Ε.Ο.Π.Ε. εκανε ξανά ιδιαίτερη μνεία στις οργανωτικές ικανότητες των Σερραίων και ειδικότερα του Κώστα Βέρου, που προφανώς εντυπωσίασε τόσο, με την υλοποίηση της διοργάνωσης τους επιτελείς της Ομοσπονδίας, ώστε να τον μνημονεύουν ακόμη και μετά το πέρας της διοργάνωσης.

Αναλυτικά στις δηλώσεις του Προέδρου της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΕτοσφαίρισης που δημοσιεύονται απομαγνητοφωνημένες και στον επίσημο τόπο της Ομοσπονδίας volleyball.gr αναφέρει :

«Είμαστε υποχρεωμένοι να ευχαριστήσουμε όλους στη περιοχή των Σερρών. Από τον Δήμαρχο κ. Αγγελίδη μέχρι και τον τελευταίο δημότη που αγκάλιασε με μεγάλη αγάπη τη διοργάνωση και τα αποτελέσματα από εκεί και μετά ήταν εύκολο να έρθουν. Όλα ήταν άψογα και κυρίως στο οργανωτικό σκέλος και ιδιαίτερα η παρουσίαση στον τελικό ήταν πολύ ωραία.

Υπήρχε έντονο ελληνικό στοιχείο και ήταν λίγο πρωτόγνωρο για τους θεατές στο γήπεδο, αλλά και για τους τηλεθεατές.

Εκτός από τη Δημοτική Αρχή θα πρέπει να ευχαριστήσουμε τον Κώστα Βέρρο που βοήθησε στον υπέρτατο βαθμό, όπως επίσης και το προσωπικό της Ομοσπονδίας που είναι πολύ έμπειρο σε τέτοιου είδους διοργανώσεις. Τέλος να ευχαριστήσω και την ΕΡΤ που έβαλε τη διοργάνωση στα σπίτια όλη της Ελλάδας».

Advertisements