«Πολιτεία των Ευχών» – «Μύλος των Ξωτικών»: 0-237 … ΠΙΚΡΑ*!

«Πολιτεία των Ευχών» – «Μύλος των Ξωτικών»: 0-237 … ΠΙΚΡΑ*!

milosxotikon2Αυτό είναι το «σκορ» μεταξύ των δύο εκδηλώσεων (αν και δε χωρά σύγκριση) και αντικατοπτρίζει τον αριθμό των λεωφορείων που αφίχθησαν στις δύο εκδηλώσεις!

  • Από τη μια έχουμε μια εκδήλωση που διανύει τον 2ο χρόνο και από την άλλη μια εκδήλωση στον 3ο χρόνο. Η μια φθίνει, η άλλη γιγαντώνεται.
  • Η μια πελαγοδρομεί ή άλλη θέτει στόχους και τους υλοποιεί.
  • Η μια «οργανώνεται» 10 μέρες πριν την έναρξη της, η άλλη από το τέλος Αυγούστου.  
  • Η μια φέρνει 58.000 «ξένο» κόσμο στην πόλη της το πρώτο Σαββατοκύριακο!!! (και «ζεσταίνει» τις επιχειρήσεις), η άλλη φέρνει τι(;;;)
  • Η μια «στηρίζεται» σε ένα Λούνα Παρκ, αντε και «παγοδρόμιο» (που θα μπορούσαν να υπάρξουν έτσι κι αλλιώς, η άλλη βασίζεται  στο πλούσιο πρόγραμμα και τις θεματικές δράσεις (σ.σ. μπορείτε να τις δειτε στην ιστοσελίδα της).
  • DCIM100GOPROΗ μια έφτασε να σχεδιάζει πως θα αντιμετωπισθούν τυχόν απρόβλεπτες καταστάσεις υγείας (λογω της αθρόας προσέλευσης θεατών) εξοπλιζόμενη με 2 απινηδωτές (για αντιμετώπιση καρδιακών προβλημάτων) ΔΩΡΕΑ χορηγών της. Η άλλη φανταζόμαστε ούτε το… σκέφτηκε.
  • Στη μια ο Δήμαρχος άναψε το χριστουγεννιάτικο Δένδρο στην κεντρική πλατεία της πόλης (όπως είναι και το σωστό) σε άλλο χρόνο, στην άλλη το άναψε στην έναρξη της εκδήλωσης και αποτελούσε το κεντρικό γεγονός της έναρξης, ελλείψει άλλων εκδηλώσεων. (σ.σ. όταν άρχισε να άδει, η αοιδός, ο κόσμος ελαττωνόταν αντί να αυξηθεί!!!)

ΑΡΑ ΠΟΙΟΣ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΤΗΣ «ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ»

Γιατί μ’αυτά και μ’αυτά θα αρχίσουμε να «νοσταλγούμε» το «δένδρο της αγάπης» για τον «Χριστουγεννιάτικο» τόνο στη πόλη των Σερρών, που η κεντρική της πλατεία, θυμίζει πλατεία χωριου 200 κατοίκων την ημέρα, γιατί τη νύχτα…

ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

DCIM100GOPROΣ.σ.1  Οσο για την οικονομική δυνατότητα του Δήμου, αρκεί να γνωρίζετε ότι ο Δήμος Σερρών είχε χρέη (σύμφωνα με τη λίστα του 2011) 5.996.258, ενώ ο Δήμος Τρικάλων 23.835.870, αλλά ξέχασα εμείς είμαστε Δήμος… νοικοκυραίων!!!
Σ.σ.2: * Τα γραφόμενα … γράφτηκαν με αφορμή δελτίο τύπου που μας έστειλε το γραφείο τυπου του “Μύλου των Ξωτικών” και αποτελούν διαπιστώσεις και πικρία του γραφόντος μπας και γίνουμε “καλύτεροι”.
Σ.σ.3 Οι φωτογραφίες είναι απο  το Μύλο των Ξωτικών, φωτογραφίες απο τη “Πολιτεια των Ευχών” μπορείτε να δείτε σε άλλη μας δημοσιευση

anexartitos.gr