ΠΟΛΟ: Παλληκαρήσια άνοδος του Πανσερραϊκού στην Α2

πολο-πανσερραϊκόςΟύτε ο ΝΟΒΑ στάθηκε εμπόδιο στην πορεία του Πανσερραϊκού προς την Α2 κατηγορία του Πόλο ανδρών. Τα Λιοντάρια κατέκτησαν τελικά την πολυπόθητη άνοδο καταλαμβάνοντας την 5η θέση. Τι κι αν οι Βολιώτες προηγήθηκαν με 3-0, με 4-1 και 5-2; Ο Πανσερραϊκός με συγκλονιστική εμφάνιση στις δύο τελευταίες περιόδους, πήρε τη νίκη με 7-6. Απέναντι στις μεταγραφές έμπειρων παιχτών και πρώην διεθνών που έκαναν οι φετινοί αντίπαλοί μας, ο Πανσερραϊκός είχε να αντιπαρατάξει δύναμη, μαχητικότητα και ψυχή. Κάθε πέναλτυ που έδιναν οι διαιτητές εναντίον μας, ατσάλωνε την ομάδα μας. Και κάθε φορά που τα πράγματα έμοιαζαν δύσκολα έως και ακατόρθωτα, ο Πανσερραϊκός δεν λύγιζε.

Όπως χαρακτηριστικά γράφει το site www.panserraikara.gr :

Σε τι να αναφερθούμε πρώτα; Στο παιχνίδι της προηγούμενης φάσης με τη Λαμία, στο οποίο ο Πανσερραϊκός με μεγάλη αντεπίθεση στο τελευταίο οκτάλεπτο μείωσε στο ένα γκολ και πήρε την πρόκριση στα τελικά; Στο ματς με το Ρέθυμνο, στο οποίο ο Πανσερραϊκός στην παράταση μασούσε σίδερα; Στο ματς με το ΝΟΒΑ και την μεγάλη ανατροπή;
Ό,τι και να πούμε για αυτήν την ομάδα είναι λίγο. Απέναντι σε ακριβές μεταγραφές και μεγάλα ονόματα, οι παίχτες του Πανσερραϊκού έπαιξαν για την πάρτη τους, για τους συμπαίχτες τους, για την αγάπη τους για το άθλημα, για τον Πανσερραϊκό μας.
Όσο κι αν οι εξελίξεις στον ποδοσφαιρικό Πανσερραϊκό μας πληγώνουν τα τελευταία χρόνια, πάντα θα υπάρχει κάποιο άθλημα του Ερασιτέχνη Πανσερραϊκού που θα μας δίνει μια μεγάλη χαρά, που θα μας κάνει υπερήφανους!
Τα μέλη του Che Guevara Club, σας ευχαριστούνε μάγκες!
 Τελική κατάταξη: 1)ΝΕ Λαμίας 2)Υδραϊκός 3)ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 4)Νίκη Βόλου 5)Πανσερραϊκός 6)ΝΟΒΑ 7)ΝΟ Ρεθύμνου 8)Μίλων. Οι πρώτες πέντε ομάδες ανέβηκαν στην Α2.

Πηγη: www.panserraikara.gr