ΠΟΛΟ: Πρόκριση για την ομάδα Μίνι Παίδων του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

ΠΟΛΟ: Πρόκριση για την ομάδα Μίνι Παίδων του ΜΓΣ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Το Σάββατο  11/6 και την Κυριακή 12/6/16 πραγματοποιήθηκε η Β΄ Φάση  του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο Μίνι Παίδων στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, με τη συμμετοχή της ομάδας του ΜΓΣ Πανσερραϊκός.

Το Σάββατο το πρωι οι μικροί πολίστες του Πανσερραϊκού αγωνίστηκαν με την ομάδα του Ηρακλή Θεσ/νίκης, την οποία κέρδισε με σκορ 23-1. Τα γκολ έβαλαν Αβραμούδης Φίλιππος 13, Κατζέλης Σεραφείμ 1, Μαζνίκης Χρήστος 4, Μπόντιος Στυλιανός 3, Φούρλιος Κωνσταντίνος 1, Βασάκος Νέστωρας 1.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-Μινι-παίδων-πόλο--2016-01Το Σάββατο το απόγευμα αντιμετώπισαν το Ε.Α.Τ.Ε.Κ. (Ελληνικό Κολέγιο) και είχαν την δεύτερη νίκη με σκορ 10-4. Οι σκόρερ της ομάδος ήταν Μπόντιος Στυλιανός 8, Κατζέλης Σεραφείμ 1, Αβραμούδης Φίλιππος 1 γκολ.

Την Κυριακή το πρωί με αντίπαλο το ΠΑΟΚ ηττηθήκανε με σκορ 23-3.  Τα γκολ της ομάδας πέτυχαν οι Κατζέλης Σεραφείμ 2 και Αβραμούδης Φίλιππος 1.

Με τις δύο νίκες που πέτυχε η ομάδα εξασφάλισε την πρόκριση για την Ημιτελική φάση του Πρωταθλήματος στην οποία προκρίθηκαν συνολικά 26 ομάδες από όλη την Ελλάδα και θα διεξαχθεί  1-3/7/2016. Εκεί με βάση τη κλήρωση που πραγματοποιήθηκε σήμερα η ομάδα του Πανσερραϊκού κατετάγη στον 5ο Όμιλος μαζί με τις ομάδες του ΠΑΟΚ, Απόλλο, ΕΑΤΕΚ και Εθνικός Αλεξανδρούπολης.   Η τελική φάση θα διεξαχθεί 15-17/07

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-Μινι-παίδων-πόλο--2016-02Οι αθλητές της ομάδας του ΜΓΣ Πανσερραϊκός:

Γρηγοριάδης Μηνάς, Σαλιάκας Νίκος, Βασάκος Νέστωρας, Φούρλιος Κωνσταντίνος, Κεφαλάς Βασίλης, Λιούσας Βασίλης, Αβραμούδης Φίλιππος, Κατζέλης Σεραφείμ, Μπόντιος Στυλιανός, Μαζνίκης Χρήστος.

Προπονητής Τσικές Πολυμέρης.

Η διοίκηση του ΜΓΣ Πανσερραϊκός σε μήνυμά της δίνει: «Συγχαρητήρια στους αθλητές μας και στον προπονητή της ομάδας μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην Ημιτελική Φάση του Πρωταθλήματος».