Πως θα επιλέξετε έπιπλα κουζίνας

Πως θα επιλέξετε έπιπλα κουζίνας

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής επιβάλει και μοντέρνα έπιπλα κουζίνας τα οποία εγκαθίστανται στον χώρο και αποτυπώνουν την ποιότητα και την δυναμική του.

Επιλέγοντας λοιπόν τα έπιπλα της κουζίνας πρέπει να λαμβάνετε υπόψιν σας πολλές παραμέτρους για να κάνετε την σωστή επιλογή, με δεδομένο ότι τα έπιπλα αυτά θα μείνουν στον χώρο για τουλάχιστον 10 χρόνια.

Ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία μέσα στον δημιουργικό αυτό χώρο, είναι το σχέδιο του πάγκου. Πρόκειται να τον χρησιμοποιείτε σε καθημερινή βάση; Σας ενδιαφέρει περισσότερο το στυλ του ή θέλετε να είναι απλά πρακτικός; Στην εταιρεία kitchen & style ΒΛΑΣΤΟΣ υπάρχει μία πληθώρα σχεδίων σε πολύ καλές τιμές.

Μερικές από τις συμβουλές που χρειάζεστε για να κάνετε την σωστή επιλογή:

ΝΤΟΥΛΑΠΙΑ

Τα ντουλάπια είναι τα πρώτα που αντικρίζει κάποιος όταν εισέρχεται στον χώρο της κουζίνας. Το χρώμα τους στην ουσία φανερώνει και τον τόνο χρώματος που κινείται συλλήβδην ο χώρος. Επιλέξτε υψηλής ποιότητας ξύλο, συνδυασμένο με μέταλλο και κάντε την διαφορά. Η επεξεργασία που θα γίνει για να λάβει την τελευταία του μορφή είναι πολύ σημαντική, αφού το ξύλο αν δεν είναι σωστά επεξεργασμένο μπορεί απορροφάει την υγρασία και φθείρεται.

ΧΡΩΜΑΤΑ

Τα χρώματα που έχει ο τοίχος θα καθορίσουν και τα χρώματα που θα κυριαρχήσουν στον χώρο. Από ένα τραπεζομάντηλο μέχρι την κουρτίνα. Σημαντικό εδώ είναι να αναλογιστείτε ότι η φωτεινότητα παίζει μεγάλο ρόλο, για αυτό καλό είναι οι κουρτίνες και τα σχέδια να έχουν παλ χρώματα για να διεισδύει το φως.

ΥΛΙΚΑ

Το υλικό συνήθως φανερώνει και το στυλ που κυριαρχεί στον χώρο. Αν είστε από τους κλασικούς τύπους, τότε καλό είναι να επιλέξετε ένα μασίφ ξύλο, ενώ αν το νεοκλασικό ή πιο νεανικό σας ταιριάζει, ιδανικά υλικά είναι το ημιμασίφ, το λάκα κ.α.

Επιλέξτε μέσα από την μεγάλη ποικιλία που σας προσφέρει η εταιρεία kitchen & style ΒΛΑΣΤΟΣ (kitchen-style.gr) και κάντε τις αγορές σας σε έπιπλα κουζίνας σε ανταγωνιστικές τιμές και μεγάλες προσφορές