«Πράξεις για τη Μακεδονία»: Ποιοι μετέχουν στην ομάδα εργασίας των Σερρών

«Πράξεις για τη Μακεδονία»: Ποιοι μετέχουν στην ομάδα εργασίας των Σερρών

Σύμφωνα με ενημέρωση από τον συνδυασμό «Πράξεις για τη Μακεδονία» που με επικεφαλής τον Χρήστο Παπαστεργίου, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στις προσεχείς Αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου 2019,

Συνεχίζονται οι συναντήσεις του υποψηφίου Περιφερειάρχη Χρήστου Παπαστεργίου, με πολίτες της περιφερειακής ενότητας Σερρών αλλά και φίλους της παράταξης «Πράξεις για τη Μακεδονία».

Σε ειδική συνάντηση στο ξενοδοχείο Ελπίδα Resort αφού συζητήθηκαν οι βασικές αναπτυξιακές κατευθύνσεις για την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας συγκροτήθηκε ομάδα εργασίας για τη διαμόρφωση του προγράμματος και την τεκμηρίωση των προτάσεων για την ανάπτυξη του νομού Σερρών. Παρευρέθηκαν και συμμετείχαν άνθρωποι γνωστοί για την εμπειρία και την προσφορά τους σε διάφορους τομείς και κυρίως στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Αποφασίστηκε να γίνει συστηματική προετοιμασία για όλες τις αναπτυξιακές ενότητες που διαμορφώνονται και καλούνται όσοι ενεργοί πολίτες το επιθυμούν να συμμετέχουν και να συμβάλουν με τις απόψεις και τις προτάσεις τους.

Η ομάδα εργασίας και διαμόρφωσης του προγράμματος αποτελείται από τους

  • Ζήση Μητλιάγκα – πρώην Δήμαρχο Σερρών
  • Τάσο Παπαδόπουλο – πρώην Βουλευτή
  • Απόστολο Καρύδα – πρώην Δήμαρχο Σιδηροκάστρου
  • Χρήστο Σαμαρά – πρώην Δήμαρχο Ηράκλειας
  • Στέλιο Σαουλίδη – πρώην Αντιδήμαρχο Σερρών
  • Κώστα Τρέντσιο – πρώην Δήμαρχο Σκοτούσσας & Γραμματέα Κινήματος Αλλαγής Σερρών